HomeVedeteLet’s be lesbi!

Let’s be lesbi!

Într-o zi, citeam site-urile tabloide și mă gândeam cu inteligență la prostie. Adică eram foarte curios până unde poate merge idioțenia în site-urile tabloide, care ar fi apogeul ei intergalactic, o culme a neroziei atât de înaltă, de absolută, încât Daniela Crudu să pară, prin comparație, în stare să numere până la 1. Și atunci am dat peste Roller Sis. Pe scurt, Roller Sis e o trupă compusă din două surori, Isa și Lisa, care au scos o piesă la un moment dat, demult, iar acum sunt foarte căutate de ziariștii chiloțari pentru că au declarat public că sunt lesbiene. Dar nu lesbiene banale ca Jodie Foster, Martina Navratilova sau Cătălin Botezatu, ci lesbiene între ele. Pe șleau, surorile Isa și Lisa și-o trag una alteia, adăugând, astfel, și incestul în CV, la rubrica „competențe și aptitudini”, imediat lângă „tarif”.

Toate târfele e invidioase

Acum vreo doi ani, așa cum spuneam mai sus, Roller Sis a scos o piesă, „Se Thelo”, care, în mod previzibil, sună foarte prost, ceva gen Inna live. Piesa avea toate atuurile pentru a ajunge un hit la Radio Zu – era complet idioată și era cântată de două pițipoance – dar n-a ajuns. De atunci, surorile Isa și Lisa au mai făcut două lucruri pentru showbizul românesc: s-au certat cu solista Kristie, pe care au făcut-o „târfă invidioasă”, și s-au păruit cu omoloaga Lora, pe care au numit-o „p…dă invidioasă”, de unde deduc că toate artistele necunoscute sunt invidioase pe cele două cântărețe complet necunoscute. Apoi, după scandaluri, nimic. Până acum câteva zile, când Isa și Lisa au postat pe Facebook niște poze în care se sărută. Firesc, coprofagii de genul Măruță, Gherghe, Capatos sau Mădălin Ionescu nu puteau rata subiectul, așa că le-au invitat la emisiune, unde ele, surorile, au recunoscut că se iubesc până la orgasm. Și gata, a început nebunia. Toate site-urile tabloide s-au grăbit să le bage-n seamă, să le întrebe care dintre ele stă deasupra, care ține mai mult când se îmbată sau cum decurge copularea între două organe concave.

Te sărut cu scârbă!

Și acum să revenim la prostia despre care vorbeam mai devreme. Și aici nu mă refer la surorile lesbi, ci la tabloizii care le cred că-s lesbi. Femeile n-au voce, n-au talent, dar vor să fie vedete, așa că au ales să șocheze cu ceva ce nu poate fi probat. Din păcate pentru ele, nici la actorie nu se pricep. E suficient să te uiți la pozele în care se sărută și îți dai seama că n-o fac cu pasiune, ci cu scârbă. Mie, unul, uitându-mă la ele, sigur nu mi-ar fi scârbă, mai ales după trei beri, așa că ți le-aș lesbieni pe amândouă de nu s-ar vedea.

 

Publicat în AC, NR. 23

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare