HomeVedeteLiderii europeni, îngrijorați de situația Nicoletei Luciu

Liderii europeni, îngrijorați de situația Nicoletei Luciu

Cel mai important subiect al săptămânii este, fără îndoială, știrea că Nicoleta Luciu a fost înșelată de soțul ei, Zsolt Nu-știu-cum. Această veste îngrijorătoare a ajuns și la urechile liderilor europeni. Aceștia au ținut să-și exprime îngrijorarea într-o conferință de presă comună. Iată câteva dintre declarații.

Angela Merkel: „Eu sunt o fană a muzicii Nicoletei și vreau să vă spun că sunt alături de ea prin acest moment trist. O să-i ofer chiar o vacanță gratuită în Grecia, să uite de toate belelele. Și amicul Băsescu mi-a zis aseară la telefon că e nemulțumit.”

Silvio Berlusconi: „Haideți, dom’le, nu-l mai frecați atâta la icre pe săracu’ om. Che cazzo, e și el bărbat, nu? Cu toate astea, vreau să-i transmit Nicoletei că am niște vile prin Europa, unde ne putem retrage împreună să-ți plănuim răzbunarea. Poți să o iei și pe Kinga cu tine, eu nu mă supăr!”

José Manuel Durao Barroso: „Comisia Europeană își exprimă o adâncă îngrijorare cu privire la criza prin care trece zilele acestea Nicoleta Luciu. Îl anunț pe Victor Ponta că vom discuta despre felul în care guvernul României nu a fost în stare să prevină întristarea Nicoletei, la următoarea noastră întâlnire.”

David Cameron: „Nu știu cine este Nicoleta Luciu și nu știu ce caut aici! Ajutor!”

Viktor Orbán: „Uite, vedeți de ce noi am limitat libertatea de exprimare a presei la noi în Ungaria Mică? Dacă s-ar fi întâmplat la noi, aș fi aflat de clipul cu pricina în timp ce se filma și m-aș fi deplasat să-l opresc personal pe Zsolt de la adulter.”

Viviane Reding: „Mona Pivniceru nu a fost în stare să-mi explice de ce nu a observat nimeni bastârca pe care o primește în freză Kinga de la Zsolt. Ca de-obicei, drepturile femeii nu sunt importante în România.”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare