HomeVedeteLol, Fuck, Mirel is back!

Lol, Fuck, Mirel is back!

Mirel Palada este purtătorul de cuvânt al Guvernului. În condițiile în care Victor Ponta se vede la Antena 3 mai des ca sigla Antena 3 (pentru că Viorel apare și-n promo-uri), Palada a devenit inutil, așa că o freacă toată ziua pe Facebook.

Acum, voi o să mă întrebați ce legătură are funcționarul guvernamental Mirel Palada cu rubrica de monden, în timp ce eu o să ignor întrebarea, pentru că e stupidă. În primul rând, îl cheamă Mirel, ceea ce-i știrbește, din start, credibilitatea. „Am auzit la TV că, pentru anul viitor, Executivul preconizează o creștere economică de 2%“, „Măi să fie, de la cine ai auzit?“, „De la Mirel“, „Mhm“. Așa se întâmplă și cu tutele, sunt mereu la televizor, dar nu le crede nimeni. E ca și cum ți-ai investi finanțele în funcție de sfaturile lui Mucifer, pentru că e un „om de afaceri“ care apare în tabloide.

Apoi, am aruncat un ochi pe contul de Facebook deținut de Palada. Întocmai ca o tută, își începe postările cu „LOL“ și abuzează de „sh“-uri și „tz“-uri. „Lol, F*ck. Nu mai pot sa mai citesc nimic despre politica. Rumegush rumegush rumegush. Politrucisme eftine. Damn it. E obositor. Prea obositor. Vreau Jules Verne“, zice Mirel pe FB. Nu, nu, Palada nu e prost, el scrie agramat în romengleză pentru că e cool. El zice „mă iubește fluturii“, „doo mandate“ și „să mă ecsplic“, ca o ironie fină față de inculții care au probleme cu gramatica, dar e foarte serios când spune că a fost la „servici“.

Zbang cu banc

La fel ca o tută, Mirel e ipocrit. Purtătorul de cuvânt al Guvernului se laudă cu desele sale prezențe în studiourile Antenei 3 sau RTV, dar susține că nu deschide televizorul. Iar când, în sfârșit, îl deschide, se uită la concertul simfonic de Anul Nou de la Viena. E ca și cum eu, ca ziarist, m-aș uita numai pe Cartoon Network, dar mi-aș permite să spun despre Mirel Palada că e un papagal. Iar eu nu mă mai uit pe Cartoon Network de când Dexter și Johnny Bravo vorbesc românește.

Ca o pițipoancă, Mirel se înțelege bine cu fardurile: „Fuck. Nu credeam s-ajung sa mi se para vreodata gestul de demachiere ca fiind cel mai natural gest din lume.“ Ca o panaramă, Palada gândește cu voce tare că cei care credeau că sondajele făcute de el sunt măsluite „ar trebui să i-o sugă“.

Mirel Palada este și fondatorul CCSB, institutul de Cercetare Sociologică și Branding care făcea și apoi modifica sondaje de opinie după cum dicta Dan Voiculescu. Același Mirel a postat pe FB următorul banc: „Fumezi?/ Nu / Bei? / Nu / Furi? / Nu / Atunci cum pacatuiesti? / Mint!“. De doi ani scriu despre tute, dar n-am întâlnit niciuna atât de proastă încât să publice pe pagina ei de Facebook bancuri cu curve!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare