HomeVedeteLuciu versus Drăgușanu: The Drinking Game

Luciu versus Drăgușanu: The Drinking Game

Diseară la „Dansez pentru tine” are loc bătălia mileniului: Nicoleta Luciu și Bianca Drăgușanu se vor duela pentru a-și păstra locul în distribuția spectacolului TV. Faptul că le-au băgat în duel așa repede mă duce cu gândul sincer la faptul că audiențele emisiunii nu stau așa de bine, dar nu e cazul să fim încă răutăcioși cu ProTV. Televiziunea lui Sârbu are meritul, măcar, de a nu fi Antena 1. Oricum, sigur trebuie să aveți în familie o bunică, un copilaș sau un unchi mai gay care să fie fan „Dansez pentru tine” și care o să vrea să se uite la această ediție epocală. Așa că, cel mai probabil, veți fi obligați să vă benoclați în seara asta la silicoanele prințeselor mondene ale României contemporane. Ceea ce nu ar fi cel mai nasol lucru dacă emisiunea n-ar fi sforăitoare. Din fericire, nu trăim în America prohibiției, ci în Românica bețivănelii, drept urmare m-am gândit că e cazul să vă îmbunătățesc seara cu un joc de beută care să compenseze plictiseala de pe ecrane.

De ce aveți nevoie: o sticlă cu niscai poșircă alcoolizată, niște pahare (eventual). Deci ieftin pentru acasă, cum s-ar spune.

  • De fiecare dată când se aude un sunet de plastic întins: o gură de poșircă.
  • De fiecare dată când unul dintre cei doi concurenți o atinge pe campioana de plastic cu care dansează nenecesar de obscen: trei guri de poșircă.
  • De fiecare dată când Ștefan Bănică face o glumă răsuflată: o gură de poșircă, plus înjurături cât mai originale.
  • De fiecare dată când Wilmark stâlcește limba română de zici că nu trăiește aici de ani și încă buni: două guri de poșircă.
  • De fiecare dată când strâmbă din nas Mihai Petre: trei guri de poșircă.
  • De fiecare dată când apare Edi Stancu pe ecran: patru guri de poșircă, doar așa, ca să vă calmați.
  • De fiecare dată când Bianca Drăgușanu nu dansează pe ritm: două guri de poșircă.
  • Se sparge o pungă de silicon: beți toată sticla de poșircă, e dezmăț!

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare