HomeVedeteLuciu versus Kevin sau cum să ataci energetic cu...

Luciu versus Kevin sau cum să ataci energetic cu bube

La Simona Gherghe în emisiune, la Acces Direct, s-a discutat despre coșuri. Andreea Tonciu s-a plâns că are bube pe față, și a făcut-o lacrimogen, cu o mină suferindă, de parcă asta ar fi fost sigura problemă cu fața ei. Alături de Tonciu era Nicoleta Luciu, la fel de acneică și la fel de supărată că nu scapă de coșuri orice-ar face.

Într-o emisiune în care se discută despre o boală de piele, un moderator normal la cap ar fi invitat să-și dea cu părerea un medic dermatolog, dar Gherghe lucrează la Antena 1, deci nu e cazul. Așa că l-a chemat în studio pe Mihai Onilă, fost membru al trupei Axxa, să spună el cum stă treaba cu acneea. De Onilă n-am auzit în viața mea, iar de Axxa doar o dată, când eu eram mult mai tânăr, iar ei cântau singura lor melodie – „Marea te cheamă la ea“. Acum, poate m-am grăbit eu cu concluziile, poate că Gherghe e mai profundă decât credeam și s-a gândit că, dacă marea face bine la coșuri, atunci trilurile lui Onilă erau, de fapt, indicații terapeutice. Sau poate că Gherghe nu-i deloc profundă, ci mai degrabă o țoapă, care l-a invitat pe Onilă doar pentru că e dus cu pluta, ca să râdă lumea de el.

Onilă cel holistic

Când Luciu se plângea mai abitir de bubele ei fără leac, iată că vine Onilă cu diagnosticul: „Nicoleta este atacată energetic de Kevin, unul dintre tripleții ei“. Și acum explicația: „Copiii din ziua de azi, care au venit pe lume în ultima perioadă, au date foarte multe. El înţelege foarte bine ce înseamnă evoluţia spirituală şi îi cere şi ei să evolueze spiritual. Din 2012, Pământul şi-a ridicat vibraţia. De atunci oamenii trebuie să facă tot posibilul să trăiască în acea vibraţie.“ Ok, o fi Onilă dus cu pluta, dar ce spune el are logică. Da, copiii din ziua de azi au venit pe lume în ultima perioadă, că dacă veneau mai demult ar fi fost copiii zilei de ieri. Apoi, da, Pământul și-a ridicat vibrația, ăia din Chile știu cel mai bine. Și iarăși da, la nici trei ani, tripletul Kevin poate fi mai evoluat spiritual decât maică-sa Nicoleta.

Onilă continuă: „Copilul are o lumină foarte mare cu care îşi doreşte foarte mult să fie ajutat să crească. Nicoleta nu are lumină“ Și concluzionează: „Acea erupție (coșurile – n.r.) a fost un semnal de alarmă trimis de Kevin prin care să te atenționeze că este nevoie ca și tu să evoluezi la nivelul lui. Tot ce spun eu e holistic“.

Nicoleta Luciu a belit ochii la Onilă, și-a mângâiat, gânditoare, bubele de pe față și l-a crezut. E clar, Luciu mai are de învățat până să ajungă la nivelul lui fi-su de trei ani. Kevin sigur nu l-ar fi crezut pe Onilă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare