HomeVedeteMaria Cârneci se apucă de rap și scoate album...

Maria Cârneci se apucă de rap și scoate album cu B.U.G. Mafia

Trupa de hip-hop românesc B.U.G. Mafia va avea în curând un nou membru: pe cântăreața de muzică populară și lăutărească Maria Cârneci. Se pare că rapperii de la B.U.G. au fost foarte impresionați de flow-ul celei care a fost numită Barbra Streisand a muzicii folclorice românești. Se pare că doamna Cârneci poate să facă rap foarte bine, mai ales datorită felului în care ea vorbește limba română, ca-n piața de legume din orașul Titu, județul Dâmbovița.

Cârneci își va spune de-acum încolo Marijana dân Perșinari, le-a declarat aceasta apropiaților, motivându-și decizia astfel: „Păi, mă, mamă, măi, dacă toți rapperii ăștia zic că-s dă cartier, eu o să fac rep de-astă dă sat, cu versuri care să zice cum e viața rurală de la coada vacii și cum e să o arzi șmecherește cu băieții pe rachiu contrafăcut la discotecă. Țopinet fo’ life, yo!”.

Albumul pe care îl va scoate B.U.G. Mafia în această nouă componență se va intitula  „Gangsta sătesc” și va avea 150 de piese, toate în format mp3. Acest nou format vine din experiențele exotice pe care le-a avut Maria Cârneci cu marii guriști de manele de la noi, care i-au arătat cum să scoată melodii pe bandă rulantă, know-how pe care Marijana dân Perșinari a fost mai mult decât bucuroasă să o împărtăşească cu băieții de la B.U.G. Mafia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare