HomeVedeteMihaela Rădulescu e o Țiganu

Mihaela Rădulescu e o Țiganu

Vom încerca, în continuare, să identificăm motivele pentru care Răduleasca e vedetă. Din păcate, nu vom reuși.

Pentru mine, Mihaela Rădulescu e un mister, dar nu în sensul bun, de femeie-enigmă pe care ai vrea s-o rezolvi pe îndelete, cu pixul, aici referindu-mă la enigmă. Nu, ci în sensul rău, de genul „nu pricep de ce mi-e cunoscut numele de Mihaela Rădulescu”. Iar până acum, deși tot aud de ea de vreo zece ani, n-am înțeles cu ce se ocupă exact, care-i meseria ei. Pentru că tot ceea ce știu eu despre Mihaela Rădulescu nu are nicio legătură cu vreo carieră, indiferent care ar fi ea, în afară de una.

De 3X doamna Rădulescu, fostă Țiganu, a fost măritată de trei ori (Dăăăă!). De la primul soț și-a însușit numele de Rădulescu, de la al doilea soț, Ștefan Bănică jr, a luat bătaie și notorietate, iar de la al treilea, Elan Schwarzenberg, s-a ales cu o mulțime de bani, deși sunt sigur că nu e în stare nici astăzi să-i scrie numele de familie fără să se uite în certificatul de căsătorie.

Despre Mihaela Rădulescu mai știu că a început patru facultăți și că n-a terminat niciuna, dar acest aspect nu are nicio relevanță asupra inteligenței unei persoane. Până una, alta, Mircea Badea a terminat Facultatea de Matematică și tot la nivelul „s-o f..t pe mă-ta, băsistule” a rămas.

Campanie în fundu’ gol

Altceva… A, da, a avut o emisiune la Antena 1, ceva de genul „Duminica în familie”, care ținea vreo trei ore și vorbea numai ea. Cică avea audiențe mari, dar iarăși e irelevant, până una alta „Sinteza zilei” e cel mai urmărit talk-show din țară, iar Măruță trece drept formator de opinie. Am mai auzit că a jucat în filme, dar n-a auzit nimeni de filmele respective; ca și cum ai fi invitat la o emisiune la TVRM, nu se uită la tine nici cameramanul.

S-a mai vorbit despre Mihaela Rădulescu când a pozat goală, în cadrul unei campanii împotriva fumatului. Să pozezi goală ca să-i convingi pe oameni să se lase de fumat e ca și cum ai juca rolul sclavului într-un film porno BDSM ca să-i convingi pe pescarii din Feroe să nu mai mănânce balene.

În fapt, Mihaela Rădulescu e cunoscută pentru că e excentrică și rebelă, dar în într-un fel foarte moldovenesc, ea fiind din Piatra-Neamț. Abandonează școli, se pozează goală, se mărită cu bărbați, apoi se combină cu Dani Oțil, un băiețel cu blugi de bărbat. Alții zic că Mihaela Rădulescu e vedetă pentru că e bunăciune. Nu știu ce să zic, la 44 de ani, m-ar interesa, mai degrabă, fii-sa.

 Publicat în AC, NR. 24

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare