Mihai Trăistariu iese din pandemie cu un braț incredibil de tonifiat!

de Eugen Cismasu , 27 februarie 2021

După ce s-a jurat să ajungă, într-un an de zile, într-o formă fizică excelentă, care să-i lase cu gura căscată pe concurenții săi din șhou biz, cântărețul Mihai Trăistariu iese din pandemie cu un braț incredibil de tonifiat!

Trăistariu, artistul care și-a obișnuit în ultima vreme publicul feminin de pe facebook mai degrabă cu etalarea cucului din chiloți decât a mierlei din gât, le-a declarat fanilor în urmă cu aproape un an că va folosi izolarea pandemică ca pe o oportunitate de a intra într-o formă mai bună.

Voi profita de blocaj și de măsurile de distanțare socială. Nu am soție sau prietenă, așa că nu vor exista lucruri care să ma distragă. Îmi voi lucra musculatura în fiecare zi și, la final, voi ieși din pandemie arătând ca un Adonis ”, scria în aprilie 2020 Trăstariu pe Facebook.

La aproape un an de la declarație, fotografiile realizate de fotoreporterii emisiunii ”Bravo, ai tril!” de la Vocea Satului, arată că, în timp ce restul corpului său rămâne neschimat, unul dintre brațele lui Trăistariu, anume dreptul, și-a dezvoltat consistent masa musculară pe perioada pandemiei, probabil din pricina ”lucrării” în exces a unui singur mușchi datorită unei rutine de pompare consistente.

Simt că am făcut niște progrese evidente”, a declarat Trăistariu reporterilor de la Vocea Satului, flexându-și monstruoșii mușchi deltoid, biceps și triceps de la brațul drept și mărturisindu-le faptul că, în mod sigur, chiar dacă la un concurs de lungime a ustensilei bărbătești, cu care se tot laudă pe Facebook, nu e sigur că ar câștiga vreun trofeu, la o competiție de skandenberg cu siguranță că ar face furori.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+