HomeVedeteNasti, noi îți dăm un simplu sfăt

Nasti, noi îți dăm un simplu sfăt

Unora le place să dea sfaturi în stânga și-n dreapta. Pentru că Ilie Năstase n-are chef să se ocupe de acest aspect, fiind mai preocupat să ridice bijnisuri la fileu, și-a luat o Sfătoasă. Problema lui Nasti e că așa cum și-o așterne nu prea are unde să doarmă.

Pe Brigitte Sfăt o ajută foarte mult numele. Părinții ei au făcut o alegere foarte bună la botez, fiind siguri că numele care-i va rămâne după scăldătoarea-n apa sfințită o va ajuta la drum de seară. Episodul cu închisoarea pentru sechestrare de persoane se datorează faptului că era apa rece și-a făcut pipi-n cristelniță. Altfel numai de bine se așternea în calea Brigittei. A pozat în Playboy, deține mai multe restaurante prin Timișoara și ce-i al lui Nasti e și al ei.

Tenismenii nu primesc pumni în cutia craniană precum boxerii, dar probabil că de la atâta soare-n cap și zgură inhalată ajung, la bătrânețe, să facă gesturi reprobabile. Ori măcelăresc în stil sportiv sute de animale, ori împușcă una singură și, în loc s-o împăieze și s-o păstreze trofeu, o țin pe post de companie prin casă. Vorba aia, să nu stai singur cuc, mai bine singuri cucuvea.

După zece ani de procese cu CS Voința, Năstase și-a luat în primire baza sportivă primită moca de la Guvernul României. Cu speranța aceluiași Guvern că va ajunge Academie de Tenis. Însă, de la fața locului, se vede că Brigittei nu-i prea arde de prichindei transpirați, alergați de colo-colo pe zgură sau pe iarbă. Așa că sunt șanse mari ca baza sportivă să fie transformată într-o altă arenă sportivă: shopping viteză și săritura cu pițipoanca dintr-un magazin într-altul.

Cu toate că a promis că va păstra toate grupele de copii de la Clubul Sportiv Voința și nu va întrerupe activitatea sportivă, Nasti și-a ascultat strașnic femeia și a început să pună lacăt la fiecare teren. Este evident că și Brigittei îi place vânătoarea, altfel nu purta cu așa mândrie pielea lui Nasti.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare