HomeVedeteNicolae Guță lansează prima lui carte

Nicolae Guță lansează prima lui carte

După ce a petrecut ani buni făcând muncă de laborator și sondaje, Nicolae Guță lansează prima lui carte cu sfaturi naturiste și recomandări pentru o viață sănătoasă și de valoare. Specialiștii o consideră „prima carte de colorat cu sfaturi medicale”.

„Ai grijă de inima ta” este o lucrare revoluționară în domeniul medicinei și se găsește deja în librăriile la cort, fiind accesibilă și ușor de utilizat. Se plătește, se deschide, se citește.

Dacă ai probleme de sănătate și simți că metodele actuale nu mai dau roade (spital, homeopatie, biserică, vrăjitoare), încearcă sfaturile revoluționare ale doctorului Nicolae Guță. Rețete pe bază de coardă de țambal, fir de mustață, cearșaf matrimonial și alte astfel de ingrediente minune pentru o sănătate cum n-a văzut nici Parisul.

În capitolele „cum să-ți protejezi corasonu`”, „scapă de durere la suflețel” și „au, inimioara ta”, găsești răspunsuri la întrebări ce-ți macină sănătatea de ani buni. După cum știți deja, cartea se adresează mai mult persoanelor cardiece cu inima.

Comandă acum cartea doctorului Nicolae Guță, pentru o sănătate de milioane.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare