HomeVedeteO întrebare pentru Ana Bulai: Bruce Lee îl bate...

O întrebare pentru Ana Bulai: Bruce Lee îl bate pe Van Damme?

O știți cu toții. Este una dintre zecile de arătări cu chip de om și suflet de specialist care, alături de Tudor Octavian, Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și femeia-Dumnezeu Monica Tatoiu, s-a tot perindat în ultimii ani pe la toate televiziunile, de la Realitatea la Antena 3 și B1 TV. Probabil că apariția postului RTV a reprezentat o mare bucurie pentru ea, căci în ultimul timp pare nelipsită de acolo. Iar dacă memoria nu mă înșală, singurul canal TV care nu a chemat-o până acum este Digi 24, fapt pentru care au crescut chiar mai mult în ochii mei.

Este nimeni alta decât Ana Bulai, nevasta lui Alfred. Nu Hitchcock, ci al unui alt „mare maestru” al genului horror de oripilare a publicului, domnul Alfred Bulai. Cică la bază ea ar fi sociolog, dar dacă o ascultați mai atent, vă veți da seama că se pricepe la orice: prețul zarzavaturilor, încălzirea globală, homeopatie, Interpretarea Copenhaga a fizicii cuantice, rolul dușmanilor în manele, mecanismele interne ale ONU, neființa în neoplatonismul târziu, literatură comparată, matematici superioare sau jocurile de culise din politica românească. Bine, mai mult ca sigur că Ana se pricepe la mai multe, dar nu cred că există în acest Univers, de la Big Bang încoace, îndeajuns de multe cuvinte pentru asta.

Ieri, în timp ce zapam, soarta mi-a scos-o din nou în față – mai corect spus în fața ecranului – pe mirobolanta doamnă Bulai. Nici nu am reținut exact despre ce vorbea, însă am avut, instantaneu, o revelație: dacă aș avea vreodată șansa de a o cunoaște personal, aș vrea să-i adresez o singură întrebare: Bruce Lee îl bate pe Van Damme? E valabil și pentru madam Tatoiu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare