HomeVedeteO zi din viața unui jurat la Vocea României

O zi din viața unui jurat la Vocea României

Vocea României a devenit ritualul de marți seara al oricărui român care are curiozități mai mult sau mai puțin mondene. Toată lumea devine surescitată vorbind despre cine e în echipa cui, pe cine a ales Smiley, de ce plânge Brenciu sau ce frizură are Loredana. Se pare că este musai să aflăm cine este următorul Marius Moga, și pentru că trebuie să rămânem în trend, am încercat, și noi, să aflăm cum arată ziua unui jurat la Vocea României.

Dimineața începe cu o cafea savurată în timpul unei scanări rapide a presei mondene mioritice. Toți jurații au nevoie de o reconfirmare a talentului lor de a contura atitudinea și vocea artiștilor de mâine. Dacă totul este OK, se trece la documentare. Este esențial să găsească două-trei glume demne de a umple timpul de emisie. Păi ce, dom’le, facem show sau nu mai facem?

La prânz, fiecare dintre jurați se ocupă de viața personală: o reclamă la Cosmote, shopping sau coafor. Dacă între timp apare o fătucă de 15 ani dornică de un autograf, celebritatea-i confirmată și ziua devine mai bună.

La finalul zilei, jurații dau o fugă în platou pentru a repeta schema cu întoarcerea scaunului. Lipsa exercițiului ar putea afecta zâmbetul fals și expresia tâmpă care sunt un must-have în direct.

Și cel mai important, noaptea, visul constant al unui jurat la Vocea României este o apariție-șoc la Măruță în emisiune, pentru că toată lumea știe: apari la Happy Hour, deci exiști.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare