HomeVedetePatru dovezi că Alex Velea și Antonia o ard...

Patru dovezi că Alex Velea și Antonia o ard în minim doi. Probabil în trei

Umblă vorba prin târg în ultimele zile că între Alex Velea și Antonia s-a înfiripat ceva extraconjugal (mă rog, în cazul lui Velea, că Antonia e singură). O să vă întrebați, legitim, de ce ar fi interesat cineva, vreodată, de acest subiect și ați avea dreptate. Eu, sincer, am dat click pe articolele alea numai ca să mă uit la pozele cu Antonia, dar, după ce m-am gândit mai bine, mi-am dat seama că e la mintea cocoșului relația amoroasă dintre cei doi. Iată patru motive.

  1. E clar că folosesc un limbaj secret (discret!?) pe care doar ei doi îl înțeleg. Exemplu: Alex: Boomșaka-boomșaka-cichi-chan? Antonia: Mara-mara-bou jameia uaza-fanura!  Trebuie să fie un cod, ceva, altfel, cealaltă variantă spune că au intelectul unui nou-născut!
  2. Faptul că Alex Velea e deja însurat e un bonus pentru Antonia care e mormonă (mormoană? mormonistă? mormonelă?) și care ar fi de acord să-l împartă pe artistul poporului din Ferentari cu nevasta sa.
  3. Una dintre filosofiile de viață ale lui Velea, cunoscută de toată lumea, e că „dragostea se face în minim doi”. Optim, se pare, e în trei.
  4. Cu ce cântăreață faimoasă de la noi să se combine și sărmanul și celebrul Velea, gândiți-vă și voi! Inna e luată, Andreea Bănică e luată, Andreea Bălan, la fel, iar Mădălina Manole ne-a părăsit. Anda Adam e single, dar dacă e așa de obsedată de așezarea prosoapelor în baie precum susține Victor Slav, mai bine nu!, deci singura opțiune onorabilă e Antonia.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare