HomeVedete„Pentru că... o ard pe ANTONIA“, la modul cool

„Pentru că… o ard pe ANTONIA“, la modul cool

Smiley și Alex Velea s-au asociat cu Dana Budeanu și au lansat linia vestimetară „Maidana Fratziwear, pentru oamenii cool“. E vorba de câteva tricouri (395 de lei bucata), pe care scrie „I wish.. ȘAORMA“, „Pentru că… GIGI“, „O ard… AIUREA“, „O ard… TRIST“ sau „Pentru că FEIȘĂN“, o geacă de 1.880 de lei și o pereche de bretele negre, simple, care costă 300 de lei. De aici înțeleg că a fi cool înseamnă să fii prost. De ce? Pentru că… GIGI!

  1. De ce m-aș îmbrăca precum Smiley sau Alex Velea? La capitolul vestimentație, Smiley e varianta mai decentă a lui Busu, dar tot ca un papagal multicolor se înțolește. Iar Alex Velea nu se îmbracă decât cu tatuaje, pentru că… MUȘCHI și pentru că… COCALAR.
  2. De ce aș cumpăra o haină creată de Dana Budeanu? Budeanu a ajuns celebră după ce le-a îmbrăcat în carpete și milieuri decupate în zonele de interes masculin pe Jennifer Lopez, Andra și Mihaela Rădulescu. De când a fost băgată-n seamă de tabloide, Budeanu vinde un maiou de Dragonul Roșu cu 290 de lei. Sunt convins că, dacă aș fi hacker și aș sparge site-ul de prezentare al Danei Budeanu, mi-aș putea vinde șosetele purtate la fotbal cu 100 de dolari. Pentru că… FEIȘĂN.
  3. De ce aș da 395 de lei pe un tricou conceput de Alex Velea, pe care scrie „O ard… AIUREA“ sau „O ard… TRIST“? Dacă, într-adevăr, aș arde-o aiurea și trist, n-aș avea 395 de lei de dat pe un tricou. Iar dacă i-aș avea, mi s-ar părea mult mai potrivit să port mesajul: „O ard… pe ANTONIA“. Pentru că… TOT COCALAR și pentru că… CONCURENȚĂ.
  4. De ce aș da o grămadă de bani pe o haină cu inscripția „Pentru că… GIGI“, dacă nu sunt Meme Stoica, sau cu textul „I wish… ȘAORMA“, dacă nu sunt Oana Roman? E ca și cum aș purta un tricou cu mesajul „Pentru că… BĂIEȚI“, deși nu sunt Bote, sau cu „I wish… SĂ MOARĂ MĂ-TA“, deși nu sunt Mircea Badea. Pentru că… HAI DINAMO CU DE TOATE!
  5. De ce aș plăti 1.880 de lei pe o geacă de fâș „Smiley style“, când de banii ăștia îmi pot lua un BMW – ursuleț, din 1985, cu subwoofer nou-nouț, de 1.000 de lei? Cum aș mai putea agăța gagici? Ce să le spun? – „Unde mergi, păpușa, vrei să te plimb cu geaca mea?“ Sau – „Îmi pare rău, iubi, azi mergem cu tramvaiul, am geaca-n service“? Nu! Pentru că… SISTEM TURBO! Și pentru că… ANTONIA!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare