HomeVedetePentru că s-a operat la genunchi, săptămâna asta Badea...

Pentru că s-a operat la genunchi, săptămâna asta Badea îl va pupa pe Voiculescu în fund doar din picioare!

Chiar și aflat după gratii, Dan Voiculescu dovedește, încă o dată, că este un adevărat securist de omenie, nu ca alți securiști, lipsiți de suflet. Astfel, auzind că unul dintre pudelii lui favoriți, Mircea Badea, a fost operat la menisc, turnătorul Felix a acceptat să-i facă acestuia un hatâr: lui Vuvuzel i se va permite ca săptămâna asta să-și pune patronul în fund din picioare, spre deosebire de ceilalți lingăi de la Antena 3, care vin în fiecare săptămână la lingător… ăăă, pardon, voiam să zic la vorbitor și care îl vor pupa pe Dom Profesor în fund stând, ca de obicei, în genunchi.

De altfel, medicii care au analizat cazul lui Badea sunt de părere că degradarea meniscului s-a produs tocmai din cauză că l-a folosit prea mult. ”Știm că domnul Mircea Badea obișnuia să stea mult timp în genunchi, în fața sau spatele patronului său, domnul Voiculescu, după cum avea acesta chef. Pentru că e stângaci, s-a sprijinit mai mult pe genunchiul stâng și normal că acolo s-a rupt meniscul. Dar, dacă nu e atent și nu-și face rost de o pernuță, ceva, să stea pe ea când prestează la patron, s-ar putea ca domnul Badea să ajungă iar la operație, și pentru genunchiul drept”, au precizat medicii.

Potrivit unor surse bine informate, la externarea din spital chirurgii i-au făcut mai multe recomandări lui Mircea Badea. Astfel, el nu are voie să pomenească numele lui Băsescu, fiindcă se enervează și riscă să-i pleznească operația. De asemenea, i s-a recomandat un regim de cruțare, fiind sfătuit ca în următoarele luni să mănânce numai rahat dietetic, fără zahăr, ca să nu-i crească glicemia. În fine, medicii l-au mai rugat pe Vuvuzel să se abțină, până la sfârșitul anului, să mai spună la televizor ceva rău de motocicliști, nu de alta, dar, având în vedere că acum a rămas și fără principala armă din arsenalul său, fuga, riscă să-și ia o mare smardoială.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare