HomeVedetePoziții intelectuale de sex

Poziții intelectuale de sex

Vă mai aduceți aminte de momentul în care Antena 1 și-a crescut ratingul cu un filmuleț al fundului lui Emil Boc? Ei bine, zilele acestea, că s-au mutat cei din Trustul Intact în mare grabă din sediu, au rămas să le sufle vântul în iarbă niște hârtii cu strategia inițială în care se sconta pe o creștere a audienței prin prezentarea la ore de maximă audiență a fundului lui Dan Voiculescu. Numai că, din orice unghi s-ar fi încercat filmarea, tot numai cefele lui Gâdea, Badea, Grecu, Ursu șamd se vedeau. Așa că s-a schimbat strategia.

De atunci ni se plimbă pe platouri tot felul de “supreme” și “supremi” ai neam-prostiei parvenite care să ne dea lecții despre orice și de toate. Mai ceva ca o șaormă, emisiunile mondene ale tembeliziunilor promoveză nonvalorile şi modelele negative. Așa învață tinerele că nu mai e cazul să se facă “Păpușica Barbie” când vor fi mari, ci asistente TV (fără să ştie ce implică nici acest lucru). Ar lucra ele în “șăubiznis” fără să ştie că intră carne de tun într-o reţea de prostituţie de lux promovată tocmai de cei care strigă că vor doar binele României.

Bine le zice poporul când afirmă că mama proștilor umblă mereu gravidă. Și nu e cazul să credem că simpla abstinență, sau mijloacele contraceptive ar înlătura acest pericol. Nu, alcoolul rezolvă orice problemă. Și când acesta este insuficient, proștii se-nmulțesc prin divizune sau prin contaminare mass media. Există ziare și emisiuni care numai cu asta se ocupă: înmulțirea proștilor. Din astfel de locuri poți afla lucruri absolut fascinante despre dimensiunea fenomenului și mai ales despre abisul intelectual al “vedetelor” neamului.

Nu am fi aflat niciodată că Brigitte Sfăt și-a mărit fundul (deh, în trend) doar să-i facă pe plac lui Ilie Năstase. Dar se pare că i-a dat numai posibilitatea chirurgului plastic să bage material, că tomnatecul crai nu este deloc mulțumit. "Acum zice că am fundul prea mare, nicicum nu e mulţumit“ – a împărtășit “duamna” cu nația.

De la Valentina Pelinel aflăm ce poziții “atipice” se mai practică prin penitenciarele Patriei. Noi am rămas mască, ea însărcinată. Cică faptul că a rămas însărcinată când și-a dorit, “într-un cadru mai mult sau mai puțin atipic, depinde de mentalitate”. Pe ea a făcut-o “puternică și fericită“. Nu putem decât să ne bucurăm că sistemul penitenciar din România este parte a unui presupus program de creștere a natalitaății sponsorizat de Guvern.

Tot dintr-un program de creștere a natalității (dar prin ignoranță) face parte și Monica Tatoiu care a mărturist, într-o emisiune, că fiul ei a fost cel care a iniţiat-o în domeniul contracepţiei sexuale. Am aflat că Tatoiu, care este expertă în geofizica și mișcarea astrală a tuturor situațiilor și faptelor care se mișcă (sau mai mișcă) prin România n-a văzut în viaţa ei un prezervativ. Așa am aflat de ce o vedem noi pe ea prea des la televizor: nici părinții ei nu au văzut în viața lor un prezervativ.

Chit că n-ar ajuta la nimic, dacă este să ne luăm după Silviu Prigoană, din nou supărat pe Adriana Bahmuțeanu: "Ea nu e mama copiilor mei. E doar mama lor biologică“.

Nici noi nu suntem părinții acestora (despre care am scris), numai poporul lor biologic. Din păcate.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare