HomeVedetePrigoană, jos labele de pe Bahmu!

Prigoană, jos labele de pe Bahmu!

Silviu Prigoană e genul ăla de om care te poate face să râzi fără să spună ceva amuzant. E suficient să te uiți la el și să ai destulă imaginație. Dar de data asta a mers prea departe, și cred că a făcut-o cu rea-voință, că nu pare să se omoare cu mersul de felul lui. Cică la șapte luni după cea de-al patrulea divorț Prigoană vrea să se împace cu Bahmu.

Gata, Prigoană, ajunge, nu mai e amuzant. Am râs, am făcut mișto de tine, te-am dat la gazetă, am pariat pe tine, am câștigat pariul, am băut bere pe seama ta, dar gata! Nu mai are nimeni chef de-al cincilea divorț, e stupid, e ca și cum te-ai uita azi la rubrica meteo de ieri. Sau, fără vreo legătură cu subiectul, ca și cum ar avea Turcescu șanse să câștige Eurovisionul. E banal, Prigoană, e ca un meci al naționalei cu Olanda, știi ce-o să se întâmple înainte să înceapă. Ba chiar mai rău ca-n fotbal, că în meciul Prigoană-Bahmu se știe și scorul exact. Aș paria din nou pe tine, Prigoană, berea-i bună, dar ai cotă 1.00, mai mică și decât a naționalei în meciul cu Olanda.

Așa că jos labele de pe Bahmu, las-o în plata domnului. A domnului Popescu Mihai, iubitul ei care o satisface în toate punctele… pardon, din toate punctele de vedere!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare