Primăvara se numără testele de sarcină

de Academia Caţavencu , 28 aprilie 2016
Primăvara se numără testele de sarcină

Unul dintre subiectele lunii în presa tabloidă este presupusa sarcină a Biancăi Drăgușanu. Wow, cine s-ar fi gândit că o femeie poate să rămână și gravidă. Să facă un copil! Incredibil, doamnelor și domnilor! În fiecare zi pe Cancan mai apare încă un articol cu „dovada clară că Bianca așteaptă un copil cu Victor Slav”. De parcă urmează să îl nască pe însuși Mesia.

Continuăm seria gravidelor cu Mihaela Rădulescu, despre care nu credem că ar fi o idee bună să mai facă un copil, nu de alta dar probabil ar ieși deja cu silicoane puse din burta mamei, probabil aruncându-se de pe marginea vaginului ei precum Felix spre planetă. Nu știm ce părere are Felix despre ideea de a avea un copil, că pe el probabil nu l-a întrebat nimeni, dar Mihaela zice că nu ar spune nu. Ceea ce era deja evident, având în vedere de câte ori a fost măritată până acum.

Ne mutăm acum atenția asupra unei alte foste iubite din portofoliul lui Bănică Jr., Andreea Marin, care acum îngenunchează doar în fața otomanilor. Se pare că din cauza celor 100 de ani pe care îi are, încă un copil va fi la fel de probabil ca o relansare a emisiunii Surprize, surprize, dar vedeta insistă că dacă nu iese în mod tradițional, va apela și la înseminare artificială. O femeie decisă.

A patra mamiferă care se hrănește cu lapte și naște pui vii este Valentina Pelinel, sau cum este ea cunoscută acum: treaba aia care ține copilul lui Borcea până e gata să iasă în lume. Ceea ce e și mai trist este că toată lumea a confirmat că este copilul lui Borcea, mai puțin ea. Ori nu își aduce aminte, ori nu vrea să își mai aducă aminte, iar la cum arată Borcea, nu o judecăm, ori chiar l-a făcut cu cineva chiar normal care vrea și el liniște, nu paparazzi ascunși printre panseluțe în curte.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+