Radu Mazăre: „Alea 2,5 tone de cocaină erau de fapt nisip pentru plajă”

de Marcel Viorel , 13 iulie 2016
Radu Mazăre: „Alea 2,5 tone de cocaină erau de fapt nisip pentru plajă”

Poliția a descoperit recent 2,5 tone de cocaină pură într-un container din Portul Constanța. Cu toate că foarte mulți oameni credeau că este pentru consum și trafic, somelierul național în materie de prafuri, Radu Mazăre, a dorit să facă o serie de declarații și să clarifice situația capturii.

„În primul rând aia nu este cocaină pentru consum. Te apucă și râsul isteric atunci când auzi astfel de baliverne spuse de novici. Doar un om praf poate face o astfel de declarație. O să vă spun exact care-i treaba cu cele 2,5 tone de cocaină: sunt cumpărate printr-un barter încă de când eram eu primar. Am vrut să le fac o surpriză românilor și să schimb nisipul de pe plaje cu cocaină fină și pură. Să atragem mai mulți clienți și să nu ne mai plece turiștii la bulgari. Vă dați seama câți oameni veneau pe litoral dacă știau că-și pot pune prosopul pe o plajă de cocaină pură, fără scoici, fără mucuri de țigară?”, a declarat Radu Mazăre.

Cu toate astea, polițiștii n-au fost de acord cu fostul primar al orașului Constanța, o mare problemă fiind faptul că pe o plajă cu cocaină ar exista foarte mulți turiști care ar vrea să se îngroape în „nisip”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+