Răduleasca nu mai vrea să fie mireasă

de Marcel Viorel , 12 martie 2016
Răduleasca nu mai vrea să fie mireasă

Mihaela Rădulescu, ajunsă la vârsta de 46 de ani, a hotărât că nu mai vrea să se mărite. Așa că dacă Felix și-a propus să se arunce iar din stratoferă cu un inel pe care să-l proptească pe degetul ei… o face degeaba.

  “Am fost suficient de măritată”, a declarat diva de la Piatra Neamț. Dacă putem spune ceva despre Răduleasca este că n-a fost suficient de decentă, modestă, deșteaptă, cu mult înaintea suficienței de măritiș, dar probabil ea se cunoaște mai bine.

  Cu toate astea, eu nu cred că Răduleasca nu se mai vrea mireasă. Nu acum. Acum e în punctul în care logica-i mai dă zvâcniri și n-o impinge să fie ridicolă total, dar cu cât îmbătrânește pare c-o să ajungă bătrânica aia cu pielea de pe față întinsă, sâni uriași din plastic și un băiețandru pe lângă ea care să-i amintească mereu ce spirit tânăr e ea. Și sincer, să nu se grăbească la altar. Felix e cam trecut. În vară ies bobocei noi din licee. N-are rost să te legi la cap cu un bașalâc de 30-40 de ani.

  Poate am să prind ziua când Răduleasca va avea o nouă nuntă. Cu CEL mai bogat bărbat și CEL mai viril. O nuntă pe un yacht zburător, el într-un costum cusut de virgine oarbe din Piatra Neamț și ea într-o rochie superbă din pieile ei lăsate. 10 metri de trenă.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Black

  20 martie 2016 20:26

  Un curvet. Mult prea mediatizată, la fel ca toate curveturile. Voi mass-media ați făcut-o ceea ce este. Acum faceți mișto. Personaje de căcat. Mass-media de căcat.

  raspunde comentariului
 • Hâc !

  13 martie 2016 17:04

  Dar dece,vrea să fie mire ?

  raspunde comentariului
+