Rareș Bogdan, bănuit de alzheimer. Nu și amintește ce spunea despre politicienii de succes

de Laurenţiu Muşoiu , 13 noiembrie 2019
Rareș Bogdan, bănuit de alzheimer. Nu și amintește ce spunea despre politicienii de succes

Fostul realizator de la defunctul post de televiziune Realitatea TV, actualul membru al Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, este suspect de alzheimer.

Acestea după ce liberalul autodeclarat a uitat afirmațiile sale din urmă cu un, înainte de a intra în politică. Acelaș Rareș Bogdan spunea că trebuie să fii “cât mai grobian” pentru a ajunge politician de succes.

Afirmațiile sale mai recente sunt însă juste. Exact cum a spus și Rareș Bogdan, “PNL este unica alternative la PSD”. După oamenii din ministere pe care i-a transferat de la social-democrați, se poate spune că PNL este noul PSD.

Loading...

Comentarii

  • Socrate

    21 noiembrie 2019 12:58

    Presedintele spunea de dePSDrizare . Asta o spune celor ce nu stiu pe ce lume traiesc. Cei care au o minima luciditate vad adevarul convoaie de PSD-isti trec la PNL , care-i primesc ca pe niste frati. Ba mai mult, fostii ALDE isti , care au lins ciolane la masa cu PSD , revim acum la cusca '' mama'' , adica la PNL-isti. Presa tace , cand ar trebui sa dezvaluie pe prima pagina ,zi de zi, aceasta ordinara mascarada '' democratica''.

    raspunde comentariului
+