HomeVedeteRăzboiul din garderobă, o tradiție de cuplu

Războiul din garderobă, o tradiție de cuplu

Cercetătorii americani au reuşit să demonstreze, indubitabil, că orice femeie spune de câteva ori pe zi „nu mai am cu ce mă îmbrăca”. Ca și cum ar fi descoperit roata, americanii ăștia s-au dat mari cu studiul ăsta pe rețele, după ce au cheltuit pentru finalizarea lui milioane, deși mai ușor ar fi fost să ne întrebe pe noi, bărbații, și să doneze banii ăia pentru săracii planetei. Le-am fi povestit cum ne provoacă fraza asta depresii grele, periodic, și cât este de terifiant să deschizi zilnic şifonierul nevestii şi să descoperi că toate sesiunile de shopping, vânătorile de reduceri, banii investiţi şi speranţele că toate astea ar fi creat garderoba perfectă, se dovedesc a fi fost inutile. Le-am mai fi explicat și cum ne tot amăgim zilnic, repetând calvarul expedițiilor de cumpărături prin mall-uri, alături de jumătățile noastre, că într-o zi, în final, acestea vor exclama exasperate „Doamne, am prea multe haine superbe care mă prind minunat!”, iar relațiile noastre vor trece către o nouă etapă.

Lăsând fleacurile la o parte, trebuie să recunoaștem, dincolo de aroganțele astea sexiste, că iubindu-le, ne dorim totuși pentru doamnele noastre, să nu-și piardă niciodată antrenamentul şi perseverenţa! Deşi ele urăsc efectiv fiecare moment din timpul pe care îl petrec departe de bucătărie, au totuşi o datorie faţă de industria de haine, cosmetice, parfumuri, încălţăminte şi alte chestii vitale, că toţi oamenii ăştia trebuie să trăiască şi ei din ceva. Și numai o femeie poate fi capabila de un sacrificiu atât de înalt! Evident, pe banii soțului…

Dragi bărbați, deşi ştim că fiecare dintre voi este convinsă că expresia „nu mai am cu ce mă îmbrăca” îi aparţine nevesti-sii, avem veşti proaste! Umblă vorba că prima femeie care a rostit-o vreodată a fost Elisabeta a Rusiei în 1761, scandalizată că din cele 8.700 de toalete complete, plus pijamale, bonete şi alte mărunţişuri, nu găsea nimic decent de îmbrăcat! Tare am fi vrut să vedem cine ar fi avut tupeul să se răţoiască la ea, spunându-i ca a ocupat tot palatul cu cârpele ei, că s-a săturat s-o aştepte să pună masa, cât ea umblă brambura pe la modistă sau că, din pricina năravului ei, s-a evaporat bugetul pentru războaie!

Noi cred că până şi specialiştii americani au înţeles acum că nu suferim de vreo boală, ci păstrăm o tradiţie!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare