HomeVedeteRomâncele nu ne fac de râs peste hotare

Româncele nu ne fac de râs peste hotare

Că fetele din România sunt cel mai bun produs de export al nostru e un lucru cunoscut de multă vreme. Le stă bine dezbrăcate, n-ai cum să negi asta. Eu vreau să vorbesc despre metoda lor de a se combina cu un fotbalist sau un bogat celebru ca să ajungă ele mai importante. Cred că a fost preluată și în străinătate, iar acum începe să fie adoptată și la cele mai înalte niveluri.

Gerard Butler, un scoțian de la Hollywood anonim în România, a devenit brusc celebru, datorită legăturii cu modelul Mădălina Ghenea. Ştiu, unii dintre voi auziserăți deja de el, tipul din 300 și din încă câteva comedii romantice proaste. Dar nu voi sunteți centrul de greutate al României, publicul larg sunt alții, acei oameni care cred că știrile încep la 17:30 și se termină la 19:00, or, pentru aceştia, Gerard Butler era la fel de anonim ca Matt Damon.

Dar, cu o simplă mișcare de penis, el a reuşit să schimbe toate astea. A ajuns la o cotă a celebrității în România pe care nu o visase niciodată, i-a egalat și pe greii cinematografiei: Tom Cruise și Brad Pitt. Acum poate merge în orice școală generală din România, iar fetelor de pe coridoare le va veni instantaneu ciclul. Și nu doar în școli de alea de oraș, în care toți copiii au smartphone-uri, în școli de alea izolate cu trei clase și veceu în curte. Genul de școală în care și profa de engleză se uită la filme doar dacă au subtitrare.

Iar toate astea doar pentru că suntem zilnic ținuți la curent cu ce face și pe unde merge Gerard. Asta datorită știrilor care ne spun unde l-a mai însoțit Mădălina. Dacă, într-o zi, el se duce la farmacie, iar Mădălina îl așteaptă în mașină, seara Andreea Esca ne spune cât de puțin a trebuit să aștepte azi Mădălina în mașină. Eventual, ne mai dă o dată play la clipul în care Gerard recunoaște la televizor că îi place o fată.

Toți actorii de la Hollywood fac chestii interesante, de aia e și bine să fii actor, dar doar despre Gerard ni se povestește. Dacă domnul Butler o mai ține o perioadă în lumea combinărilor mondene, nu m-ar mira să i se ofere și un post de asistentă la Capatos. La bustul gol a apărut deja în 300, tot ce mai trebuie să facă este să fie prost.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare