HomeVedete„Să-ți fie rușine, preso!”

„Să-ți fie rușine, preso!”

Pe adresa redacției Academia Cațavencu am primit o scrisoare semnată anonim cu pseudonimul „Zâna”, și pentru că ne place să le acordăm o șansă tuturor celor care vor să-și vadă scrisorile băgate-n seamă, reproducem integral conținutul acesteia.

Sunt consternată, perplexată și intrigată de tine, preso, în ultimele zile. Te-ai băgat în viața mea ca lumea la concertele lui Ștefan. Ai dat buluc și te-ai apropiat atât de mult încât puteai să-i numeri coardele. La chitară. Nu-i normal. Puțină intimitate, că doar nu ne-am făcut public divorțul pe Facebook. Era intim, doar pentru prieteni.

  Ipocrizia voastră mă intrigă profund. Cum de ați început toți să fiți interesați de mine și căsnicia mea. Tabloidele și-au aruncat în luptă toți paparazzii, iar televiziunile, pe cei mai rârâiți reporteri. Cei de la Jurnalul național au titrat că-i vina lui Băsescu și-au chemat poporul la Piața Universității să-l suspende. La Circul Globus unde are Ștefan concert nu-i chema. Evenimentul zilei dădea vina pe Ponta și Crin. Vise. CTP-ul și-a manifestat, și el, durerea față de situația noastră, dar pe vremea «Surprize, Surprize» nu vărsa nicio lacrimă. Nu mai cred nimic! Și-n Academia Cațavencu doar 2-3 texte despre mine… ATÂT!

  Și la radio s-a vorbit despre mine și Ștefan. Până acum Buzdu și Morar nu dădeau o farsă degerată pe noi, și acum? Găinușă comenta la Kiss, dar n-am mai intrat în Topul Rușinică de ani. Păi ce sunt eu? A V-a moldoveancă la căruță?

  La TV drama era totală. Dana Grecu urla de ziceai că-i fană de-a lui Ștefan. Pe TVR au prezentat o ediție specială cu divorțurile la țară și muzică tradițională de divorț. Prima TV a întrerupt emisiunea «Cireașa de pe tort» pentru știri despre noi, iar pe Antena 1 urla Dan Negru încercând s-o acopere pe colega de la Antena 3. Cei de la Pro au băgat «Singur acasă» doar pentru că și-au dat seama că n-au altceva, iar pe Kanal D i-am văzut pe turci dansând pe rock ’n roll. AJUNGE!

  Să-ți fie rușine, preso, că te dai așa interesată de viața mea, privată și particulară pe Facebook.

  Să mă lași în pace, că eu nu vreau neexclusivități d-astea.

  Zâna”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare