Sânii Andreei Marin, sătui de felul în care sunt portretizați în tabloide

de Mihai Cernea , 17 decembrie 2012
Andreea

Presa mondenă din România a fost în stare de șoc în ultimele zile, după ce Andreea Marin a apărut din nou cu un decolteu generos. Astfel, mai toate site-urile și ziarele au vuit cu știri despre felul în care sânii „zânei” reuniunilor înlăcrimate de familie „sunt gata-gata să sară din sutien” (Libertatea). Iată însă că acest val de atenție al mass-mediei a supărat foarte tare bustul Andreei, că s-a decis să iasă cu un comunicat de presă în care a ținut să precizeze că nu are de gând să o părăsească pe diva lui Ștefan Bănică jr. Mă rog, una dintre divele lui Ștefan Bănică jr.

Ambii sâni au fost prezenți la conferința de presă și au spus că sunt foarte dezamăgiți de toate acuzele absurde lansate de tabloide. „Cum aș putea eu să trăiesc fără Andreea? Cremele de corp pe care le folosește sunt de calitate, iar sutienele pe care le poartă sunt extrem de confortabile”, a declarat sânul stâng al Andreei Marin. Sânul drept a spus că e de acord și a menționat că „dacă am fost în stare să-i suportăm atâția ani lălăielile lui Ștefan, credeți că o să mai fugim acum? Unde să mergem? Toate vedetele de la noi au sâni imenși, noi am fi doar în plus, iar prezentatoarele de știri, sincer, ne plictisesc”.

Gurile rele spun însă că relația dintre cei doi sâni nu a fost întotdeauna atât de bună. Sânul drept se pare că ține cu Băsescu, pe când cel stâng ar fi un fan declarat al lui Victor Ponta, fapt care a dus la varii conflicte în vară, când a apărut inflația de știri despre cum stă pe afară bustul Andreei. Oricum, aceste conflicte s-au stins acum, iar cei doi sâni formează, din nou, o pereche apetisantă.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+