HomeVedeteScurt ghid de utilizare a lui Cheloo: cum să...

Scurt ghid de utilizare a lui Cheloo: cum să faci audiență cu o maimuță

Dacă ați avut curiozitatea să verificați astăzi presa, fie online, fie în print, ați fi observat, la fel ca mine, că există un personaj care se regăsește peste tot. Iar de data aceasta, în mod surprinzător, nu mai e Traian Băsescu ori Victor Ponta. Nu, este vorba despre Cheloo și mărețele sale fapte de vitejie din studioul X Factor de la Antena 1.

Ce aflăm noi mai exact? Ba că și-a băgat chestia aia pe care o are el mai de preț, și despre care vorbește în toate melodiile lui, într-un concurent de 18 ani care a zis că poate cânta și manele. Iar apoi a plecat din studio, mai ceva ca un copil ofticat că mama nu i-a adus ciocolata preferată, urlând ceva de genul: „Treziţi-vă, mă! Daţi-vă-n p*** mea de fraieri! Ce, sunt pielea p**** în seara asta?” (ești, prietene, că altfel nu ai sta la masă cu alde Bittman sau Delia).

Apoi, mai aflăm că l-a luat în șuturi pe un alt individ, pe motiv că s-ar fi luat de leșinata de Delia. Ehe, ce credeați voi, dragi cititori, că stimabilul este complet lipsit de galanterii burgheze? Bine, și eu credeam la fel, că doar ce am înțeles din ce recită el pe scenă e că toate femeile sunt curve.

Dar să revenim. Ce o fi, dom’le, și acest Cheloo? Păi nimic altceva decât un băiețaș de cartier cu pretenții pseudointelectuale, care are impresia că are trebui să fie luat în serios. Bă, băiatule, hai să-ți spun un mic secret: nu ești! Iar atunci când cei de la Antena 1 ți-au făcut contractul, mai mult ca sigur că una dintre clauze era aceea de a utiliza înjurături mai des decât prepoziții. Vedeți, încă o dovadă că maimuțele pot fi dresate, contează doar câți bani le dai. Sau banane.

Închei cu o provocare: puteți să găsiți cinci diferențe între Cheloo și Vadim? Mie îmi este tare greu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare