Simona Sensual își modelează corpul cu laserul de la Măgurele

de George Bonea , 08 ianuarie 2013
simona

După ce a dat iama-n carne de sărbători, mâncând jumări ca pe popcorn de Crăciun, înghițind carne de Revelion precum programul de la TV, pe nemestecate, și punând caltaboș sub pernă, de Bobotează, pentru a-și visa ursitul, Simona Sensual s-a hotărât să se pună pe slăbit. Nu vrea prea mult, doar cât să nu ajungă subiectul glumelor în locul Oanei Roman.

Prima metodă pe care a încercat-o a fost să meargă la sala de fitness, dar instructorii se chinuiau să o țină pe aparate, nu pe ei. Apoi cineva și-a bătut joc de ea și a lăsat-o să creadă că dacă citește cărți o să slăbească. Ce-i drept, transpira foarte mult când dădea paginile și se concentra să citească fără să se gândească ce model să-și facă pe unghii, dar nici asta n-a mers, așa că a apelat la știință.

Auzind că-n lumea bună se slăbește cu laser, a-ncercat și această metodă, dar cum grăsimea pusă pe fese e de natură extraterestră, fryptonită cel mai probabil, Simona s-a prezentat la Măgurele pentru o ședință de laser. Cercetătorii români au rămas șocați să vadă că una dintre cele mai puternice raze laser din lume ricoșează din grăsimea Sensualei mai ceva ca bunul-simț.

„Situația în care ne-a pus domnișoara Sensual e de natură SF. Din păcate, nu o putem ajuta foarte mult, ea având nevoie de un Darth Vader pentru corectarea cu laser. Simțim multă forță în ea”, a declarat unul dintre cercetători.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+