HomeVedeteŞOCANT: Prigoană ar putea transforma Taraf TV în post...

ŞOCANT: Prigoană ar putea transforma Taraf TV în post cultural!

După o dragoste cu năbădăi, Bahmu şi Prigo, aceşti Liz Taylor şi Richard Burton ai noştri, par mai decişi ca oricând să se despartă pentru totdeauna, mai ales că fiecare şi-a găsit un alt petic, în funcţie de posibilităţi. Evident, o despărţire cu scântei cum e cea între aceşti doi titani ai mondenului autohton nu putea rămâne fără urmări, n-avea cum să nu facă pagube colaterale.

Printre cei care, scriu tabloidele, au deja de suferit în urma duelului mediatic se numără şi câţiva cântăreţi de muzică populară. Aceştia, zice-se, ar fi primit interdicţie să se mai producă la Etno TV, post deţinut de familia Prigoană, după ce omul de afaceri a aflat că respectivii ar fi încurajat relaţia dintre Bahmu şi noul ei pretenar, un anume Mihai.

Dar, după vestea tristă că nu vom mai auzi renumitul hit „Hai, hai, cu sălcioara, până-n deal la Bahmuţanca”, avem şi o veste bună: Silviu Prigoană ar fi aflat, spun surse bine informate, că Adriana Bahmuţeanu era prietenă la cataramă şi cu vedetele difuzate pe Taraf TV: Guţă – Nicolae şi Liviu, Adi Minune, Vali Vijelie, Florin Salam şi alte mezeluri înghesuite în costume cu sclipici.

El se gândeşte serios acum să interzică total şi definitiv prezenţa acestora la televizor. Motivul oficial ales ar fi acela că sculele trustului sunt învechite şi nu mai pot asigura suficient contrast când apar zişii gurişti de coloratură pe ecran. Motivul neoficial este că Prigoană vrea să-i facă în ciudă Bahmuţeancei, lovind-o unde-o doare mai tare: la sentement.

Ca atare, în curând, dacă va mai avea chef să asculte una d-aia cu „gagica mea, banii mei, dujmanii mei”, Adriana va trebui să-şi aducă guriştii acasă, să-i cânte la ureche, fiindcă la televizor n-o să mai pupe! În locul lor, ca s-o oftice definitiv pe fosta soaţă, Prigo va difuza, cât e ziulica de mare, pe Taraf TV, muzică clasică, gen Mozart, Vivaldi sau Rahmaninov. Nici măcar Johann Strauss nu va fi difuzat pe post, întrucât Prigo, care este un rafinat meloman, nu poate uita că individul ăsta a compus, între altele, şi „Voievodul ţiganilor”.

Potrivit surselor noastre, ca tacâmul umilinţei să fie complet, Prigo i-ar fi oferit deja un contract fabulos Danei Grecu, pentru a face reclamă, în pauzele dintre concertele simfonice, noii tigăi „Try-sucker!”.

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare