HomeVedeteStelian Ogică sau o loază-n plic

Stelian Ogică sau o loază-n plic

Viața e o loterie, iar Stelică-i o anomalie. Deși a tras biletul necâștigător, ajungând la pușcărie, a câștigat, în schimb, ore de antenă în prostie.

Azi o să vă vorbesc despre Stelian Ogică, motiv pentru care-mi cer iertare. Promit că e pentru ultima dată când fac asta, doar dacă Ogică nu se duce să joace la Loto cu îngerii și atunci evenimentul ar trebui consemnat și promisiunea încălcată.

Stelian Ogică e cel mai bun argument în sprijinul afirmației „În România, orice nimeni poate fi cineva”. Așa se face că avem Serghei Mizil, Ramona Gabor, Sânzi, Tonciu, Becali (momentan indisponibil), Meme (probabil, pe viitor, indisponibil), Stelian Ogică și multe eleve/profesoare/avocate-porno. Și etcetera.

În primul rând, Stelian Ogică e singura vedetă din lume cu numele de Stelian. Singura care se apropie e Stela Enache, dar dânsa măcar cânta, adică făcea ceva pentru a-și merita statutul. De partea cealaltă, Ogică apare la televizor pentru că, mai demult, a jucat la Loto.

Atât de sexy…

Ogică a devenit cunoscut în România din postura de infractor, dar asta nu-i o noutate. Pân’ la urmă și Gigi Becali a devenit celebru pentru milosteniile față de săraci, biserici și popi, cu bani procurați ilegal și-apoi înmulțiți în alte afaceri. Dar să revenim la Stelian. Care, apropo de ce spuneam mai sus, mai are un prenume de vedetă – Stancu. Deci, Ogică apare la TV pentru că joacă la Loto. Ba chiar i se spune „Spaima Loteriei”, pentru că, zice el, câștigă zeci de mii de euro pe bandă rulantă. Așa zice el și pentru idioții de la tabloide e suficient. Exact pe modelul Sexy-Brăileanca. O prostituată a ieșit în public și și-a zis Sexy-Brăileanca. Deși singurul lucru sexy la ea sunt chiloții, tabloizii și-au însușit imediat supranumele tutei. Cum se cufundă o perioadă în anonimat, Ogică iese la TV și spune că a mai dat o lovitură la Loto. Și lumea pune botu’, cu toate că singura dată când a pus un bilet la Loto de față cu martori (episodul marelui bilet de la OTV), a dat-o-n bară.

Dar să vă zic de ce v-am înjurat neuronii cu Ogică. Răsfoiam ziarele colorate și am citit că Stelian s-a despărțit de soția lui, pe care acum o acuză că, înainte să-l cunoască pe el, se prostitua. Deci, un infractor care, mai de mult, a jucat la Loto s-a despărțit de o fostă prostituată, iar retardații din presă fac emisiuni și scriu articole despre asta. „Rămâi prost dacă citești cu cine s-a certat Ogică!” Da, la propriu.

Și încă ceva. Din acest moment, să-mi spuneți Sexy-ziaristul!

Publicat în AC, NR. 21 (27 mai – 2 iunie)

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare