HomeVedeteSunt hater, dar mă tratez cu tabloide

Sunt hater, dar mă tratez cu tabloide

 

Recunosc, n-am fost eu în ultimele zile. Adică aveam chipul meu, corpul meu, m-am verificat și în chiloți, era totul în regulă, fără să minimalizez, dar, în același timp, aveam un comportament bizar, de parcă eram un fel de clonă defectă a mea.

Într-una din aceste zile, m-am surprins citind, vreme de câteva ceasuri, site-urile tabloide. Băi, așa defect cum eram, am realizat că nu există creatură mai bătută-n cap decât ziaristul de tabloid. Cred că la interviul de angajare se dă test de inteligență cu grila de punctaj inversată. Și-mi imaginez cum decurge un dialog în culisele unui astfel de interviu. „Bună ziua, șefu’, a venit un băiat să se angajeze la noi la ziar”, „A dat testu’?”, „L-a dat”, „Și?”, „Excelent! E complet imbecil”, „Mmmm, mai imbecil ca mine?”, „A, nu, șefu’, nimeni nu-i mai imbecil ca dvs”, „Așa. N-aș vrea să-mi ia cineva locul. OK, angajează-l”. Să dau un exemplu. În Cancan apare următoarea știre: „E îndrăgostită lulea! Antonia e topită după Velea! Uite ce declarație i-a făcut pe internet. Fanii au rămas locați”. Am bănuit că fanii au rămas blocați, nu locați, de unde am și dedus că autorul știrii e cel puțin șef de secție. Apoi m-a mâncat în cur și am dat click. Acolo era un print screen de pe pagina de Facebook a lui Velea, cu o poză în care apărea el alături de un alt penibil tatuat, din genul ălora care poartă pantaloni cu turul la glezne și fes de lână vara. Declarația de dragoste descoperită de Cancan venea de la contul „Antonialalalaa” și zicea așa, în forma unui comentariu la poză: „Te pup”. Deci, dacă pentru tabloizi „Te pup” e dovada supremă de dragoste, aș vrea să le arăt că eu îi iubesc dincolo de suprem și le transmit tradiționalul „Vă fut!”.

P.S.: Am înțeles că Antonialalalaa nu e Antonia, ci o fană a ei, ceea ce e destul de ciudat, pentru că eu credeam că Antonia are doar fani, nu și fane. Dar pentru că eu am aflat chestia asta fără niciun efort, iar autorul știrii nu, deduc că e măcar redactor-șef, dacă nu chiar director general.

P.P.S: Am pus poză cu Antonia pentru că e bunăciune și pentru că nu am și nici nu vreau să am fotografii cu ziariști de tabloide. Te pup, Antonia!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare