Târg de Duminică pentru designeri români

de Academia Caţavencu , 25 februarie 2015
Târg de Duminică pentru designeri români

București, 1 martie 2015, Sankt Petersburg PUB –. Editia 3 a Târgului de Duminică “Matrioșka’s Fair” invită bucureștenii pentru a aprecia colecțiile de Mărțisor ale tinerilor designeri români.

16 Expozanți vor veni în data de 1 Martie în locația gazdă Sankt Petersburg PUB pentru a expune produsele special create pentru această ediție a târgului “Matrioșka’s Fair – Red & White Edition”.  De la tricouri personalizate, rochii pentru prințese, bijuterii pentru toate gusturile, obiecte de decor pictate și personalizate până la cravate croșetate și povești cu bomboane, Târgul de Duminică va fi locul de întâlnire a celor mai inovative și primăvăratice piese.

Scopul organizării acestui târg, este de a permite afirmarea tinerilor designeri români și a aduce în atenția publicului, lucrările acestora. Printe expozanți se numără: Karusello, Alive Concept Store, Dio Dio, Rochițe by Ilette, Nod în gât, Povești cu bomboane, Wunderkraft, Nunny’s Diary și alții.

“Suntem foarte fericiti să vedem această creștere a numărului de expozanti la târg. Am început prima ediție cu 7 expozanți și acum am ajuns la un număr de 16 tineri designeri. Alături de agenția The Hurricane, ne bucurăm de o bună organizare și o imagine curată a acestuia. Asteptăm câți mai mulți vizitatori și sperăm să vă bucurați alături de noi de o duminică cu gust de primăvară” ne comunică managerul pub-ului Nicolae Dașchevici.

Prima ediție a Târgului de Duminică “Matrioșka’s Fair” a fost organizat în data de 25 Ianuarie și continuând pe data de 8 Februarie cu o ediție dedicată Valentine’s Day. În data de 1 Martie – “Matrioșka’s Fair” vă invită la o ediție dedicată Marțișorului, Femeii și Primăverii.

Vă așteptăm Duminică, 1 martie în Sankt Petersburg PUB (Gabroveni, nr.55A – Centrul Vechi, București) începand cu ora 12:00.

Mai multe detalii despre eveniment: http://goo.gl/SE9PGA

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+