Teo Trandafir își dezvăluie secretele: ”Am slăbit 63 de kile pe litoral urmând Dieta Salmonella!”

de Eugen Cismasu , 25 iulie 2020

Teo Trandafir, cunoscuta și îndrăgita realizatoare de televiziune, este astăzi complet schimbată față de cum arăta în urmă cu mulți ani, când s-a lansat în televiziune. Din păcate, a avut mereu probleme cu kilogramele în plus, însă acum 6 ani, după multe diete fără rezultate, prezentatoarea a decis să își schimbe viața radical apelând la o măsură extremă. A urmat vreme de o lună, pe Litoralul românesc, regimul de slăbire bazat pe Salmonella .

Noua dietă-minune este mult mai eficientă decât celebrele cure Dukan şi Atkins la un loc și pare să-i atragă pe tot mai mulţi români. Eu am reuşit să slăbească nu mai puțin de 63 de kg, după doar o lună de zile petrecută pe Litoral, răstimp în care am urmat „Dieta Salmonella”, o invenţie a ingenioșilor hotelieri români, la perfecționarea căreia aceștia au lucrat de mai bine de un sfert de veac”, a declarat îndrăgita vedetă de televiziune

Aveam 123 de kg când am plecat la mare. În primele zile cât am urmat Dieta Salmonella nu am văzut niciun efect, dar apoi, brusc, am simţit că începe să facă minuni. E drept că mi-am petrecut vacanţa mai mult pe veceu, dar să ştiţi că a meritat: după o lună zile pe Litoral am ajuns la doar 60 kg şi m-am simțit cu adevărat alt om!”, a mai precizat Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune este de părere că regimul Salmonella este super indicat celor care nu își pot controla pofta de mâncare: ”poți mânca orice porcărie de pe plajă, ba chiar sunt indicate porcăriile! Am mâncat hamburgeri expirați de la o terasă de mâna a şaptea, hamsii înecate în ulei şi şaorma râncedă la o tonetă de pe plajă. Dieta e grozavă, dar, dacă vreţi să aibă efect, încercaţi s-o urmaţi doar în localurile de pe plajă”.

De asemenea, Teo Trandafir speră că dieta va contribui la redresarea turismului românesc: „Când vor auzi occidentalii că la noi se pot mânca la greu hamburgeri, pizza şi alte junkuri şi nu doar că nu te îngraşi, dar mai şi slăbeşti, o să ia cu asalt Mamaia! Bulgarii încearcă în zadar să ne copieze, în domeniul ăsta suntem campioni!”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    27 iulie 2022 20:38

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de duratăogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+