HomeVedeteThe Rolling Stones va lansa o piesă aniversară cu...

The Rolling Stones va lansa o piesă aniversară cu Puya

Pentru că anul acesta se împlinesc 50 de ani de la primul concert The Rolling Stones, membrii celebrei trupe britanice s-au gândit să ofere publicului ceva care pare de succes în România. Mick Jagger a compus personal o piesă cu Puya, lansarea hitului urmând să aibă loc într-un club de rock din Mamaia.

Solistul Mick Jagger a acordat un interviu în care a declarat că aștepta de foarte mult timp să-l prindă pe Puya pentru o colaborare. „I-am urmărit cariera lui Puya și este fulminantă. Conform pieselor lui, nu-i în Bronx ce-i în Pantelimon și Colentina. Suntem impresionați. Unde mai pui că piesele realizate cu Iris și Vunk au spart topurile. Mi-am dat palme sincer când am văzut ce au făcut ei, și noi n-am fost în stare în atâția ani”, a mai declarat Jagger.

Puya nu a părut să fie la fel de entuziast de colaborarea cu The Rolling Stones, menționând că este abordat constant de „babalâci” care vor să-și asocieze numele cu el pentru puțină glorie. „Ieri l-am refuzat pe Santana, că n-aveam chef, și mâine cred că mă văd cu unu Jimmy Page să văd ce vrea de la mine”, a mai spus Puya.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare