HomeVedeteTrei prezentatori care ne-ar putea convinge să ne uităm...

Trei prezentatori care ne-ar putea convinge să ne uităm la „Acces direct”

Simona Gherghe va pleca de la Acces Direct, zicând că s-a săturat de umilințele publice la care este supusă de presă. E ca și cum Gâdea ar declara că pleacă de la Antena 3 pentru că s-a săturat de linșajul mediatic la care este supus zilnic, dar nu contează – „Acces direct” va avea un nou prezentator din toamnă. Evident, va fi una dintre vedetele de carton care se tot preumblă pe la astfel de emisiuni, dacă nu chiar unul dintre prezentatorii de la concurență, care va fi momit cu mai mulți coco. Totuși, nu pot să nu sper că producătorii „Acces direct” ar putea încerca să facă emisiunea mai interesantă – iată ce prezentatori m-ar putea convinge să mă uit la această găleată cu lături a trustului Intact.

Gabriel Liiceanu – nu am nimic cu sărmanul om, nu ar merita niciodată o astfel de pedeapsă. Totuși, aș muri de râs să-l văd pe Master Li cum trebuie să întrețină conversații cu Ioana Tufaru, Simona Trașcă și alte personaje de acest gen. Pot să-mi și imaginez o scenă: Liiceanu începe o conversație despre dificultățile de traducere în limba română a cărții „Ființă și timp”, de Martin Heidegger, iar Pamela de România răspunzându-i, în zeflemea, că tomul lui tot e mai mic decât țâțele ei.

Radu Banciu – Pe asta chiar aș da bani! Să-l vezi pe Banciu cum îi spune în față lui Ogică „Bă, ești de o prostie colosală!” trebuie să fie, cum zice reclama, „priceless”.

Daniela Crudu – Nu v-a plăcut schița lui Caragiale „Cum se înțeleg țăranii”? Cam așa ar fi cu Cruduța la „Acces direct” – și ea, și invitații ei, proști de le curge saliva din gură, s-ar exprima cu onomatopee despre subiectele mondene ale zilei. Mai mișto decât zece emisiuni cu triburi de sălbatici de pe National Geographic.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare