HomeVedeteVedetele-s care, în sfârșit, recunosc

Vedetele-s care, în sfârșit, recunosc

Frumusețea revistelor pe print e că, încă, nu trebuie să suportați vreun abuz auditiv. Măcar atât. Foșnetul ăsta e parfum pe lângă ce ați putea vedea pe net. Spun asta pentru că patru fete cucuiete ale show-bizz-ului românesc s-au hotărât să-și unească forțele sub numele de G Girls și să scoată o melodie care să rupă vara asta pe litoral, să-i facă pe bo$$i și faraoance să arunce cu banii pe băuturi fine și bere la 0,33.

Lora, Alexandra Stan, Inna și Antonia sunt mădulare vii în G Girls. Eu când aud de ceva cu „G” mă gândesc la două lucruri. Punctul G, despre care n-o să vorbim pentru că el nu există, și „G string” care pe românește înseamnă chilot cu ață-n fund. Și aici intervine adevărul despre care vă vorbeam în titlu. În sfârșit fetele astea patru recunosc faptul că tot ce au muncit ele, carierele lor cum le place să spună, sunt o mare ață-n fund.

O să vă ntrebați, pe bună dreptate, „cum e piesa?”. Proastă. Știu, e nevoie de multe cuvinte ca să fac o recenzie serioasă, dar să nu pierdem timpul, doar vorbim despre Lora, Stan, Inna și Antonia. Vă pot spune în câteva cuvinte despre fiecare care-i povestea, asta dacă ne drogăm îndeajuns de rău încât să credem că piesa are o poveste.

Avem patru duduițe fatale îmbrăcate precum cele mai ieftine videochatiste, alea care se filmează într-o garsonieră din Zalău cu o cameră de telefon mobil de acum 10 ani. Și cele patru dudui fatale sunt puse pe cucerit masculi cu bani. D-ăia hipsteri cu barbă. Bine că-s îmbrăcate sumar, altfel nu știu cum ar putea să-i atragă ele săracele fiind la limita retardului. Nu știu să vorbească, pronunță niște cuvinte într-un mod ciudat, despre Antonia sunt sigur că a inventat niște cuvinte special pentru piesa asta ca să rimeze frazele alea lipsite de sens. Esența refrenului este că fătucile sunt atât de rele și fierbinți încât vor ca cineva să le pârască milițienilor. Ăstora le arde de carceră, vă spun eu. Până și ele știu că piesa este atât de proastă încât cineva trebuie să le aresteze și să le închidă.

Acestea fiind zise, să vă pregătiți urechile că vara asta o să auziți mult G Girls, peste tot. Și eu care mă plângeam ca prostul că luate separat sunt groaznice. Împreună sunt the shit!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare