Veste tristă pentru români! Asistentul virtual Alexa nu ”bagă” muzică cu Jador!

de Eugen Cismasu , 21 septembrie 2020

Cercetătorii americani de la Amazon au făcut o descoperire incredibilă, bazată pe o sesizare venită din partea unei vedete de televiciune din România, care este de părere că o unitate Alexa a devenit, în mod nepermis, conștientă de sine, după ce a refuzat să redea orice melodie interpretată de Jador.

Alexa, asistentul virtual dezvoltat de Amazon, este capabil să ofere știri, să seteze alarme, să spună glume și să redea muzică, însă pur și simplu se blochează atunci când i se cere să ruleze un playlist cu melodiile îndrăgitului manelist promovat de televiziunile din România.

Face absolut tot ce îi cer, îmi citește știrile din Cancan, horoscopul de la ProTV, îmi spune glumele lui Doru Octavian Dumitru, ba chiar și cotele apelor Dunării, dar când îi spun să cânte minunea aia de piesă ”Nu ești cuminte” ai lui Jador pur și simplu se face că nu mă aude. Odată, chiar s-a oprit complet și, după ce i-am dat un restart, pe post de mesaj de întâmpinare, mi-a trântit o strofă din aia, din Paraziții, pe care nu pot să v-o reproduc”, a declarat, tulburată, Andreea Mantea, fosta prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei”.

Americanii de la Amazon certifică faptul că acesta este primul caz cunoscut al faptului că un Alexa a devenit conștientă de sine și, tocmai de aceea, a cerut returnarea tuturor unității comercializate în România, astfel încât să poată investiga inconvenientul.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    27 iulie 2022 20:33

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de duratăogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+