HomeVedeteVictor Ponta va face duet cu Vasile Muraru

Victor Ponta va face duet cu Vasile Muraru

Recenta dispariție  a lui Nae Lăzărescu era cât pe ce să strice planurile de Revelion ale multor români amatori de umor TV. Din fericire, România este un stat guvernat, nu un sat fără câini, așa că s-a găsit imediat un înlocuitor: premierul.

De câteva zile Victor Ponta repetă frenetic rolurile lui Nae Lăzărescu, pentru a fi sigur că scoate un spectacol de zile mari în noaptea dintre ani. În mod nativ, el a fost atras de personajul „boul” din  „Boul și mireasa”, dar a dovedit același talent actoricesc și în „La psihiatru”, „Alba neagra” sau „Doi țărani în Europa”, pe care ar fi preferat să-l joace alături de Crin Antonescu. Ceva reținere a avut la rolul  din „La penitenciar”, dar arta cere sacrificii, așa că l-a aceptat și pe ăsta.

Cei care au putut asista la repetiții jură că Victor Ponta este un talent uriaș, că are resurse inepuizabile de prefăcătorie. S-ar părea că este capabil să treacă de la un rol la altul fără nicio problemă, că-și poate schimba cu maximă lejeritate personalitățile, în funcție de scenariul cerut.

„E revelația anului, poate chiar a deceniului”, a declarat un critic de teatru. „E un personaj bulevardier desăvârșit, un fel de Bourvil plagiat sau, mai bine, un plagiat după Bourvil și Fernandel laolaltă! Îi prevăd un mare viitor pe scena teatrului Constantin Tănase”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare