HomePoiana lui CiocanCe legi ar putea da viitori parlamentari?

Ce legi ar putea da viitori parlamentari?

Partidul Domnul Dan Diaconescu va introduce, mai mult ca sigur, o lege dedicată poporului care l-a introdus în Parlament. Ea are ca obiect anchetele criminalistice. În Constituția revizuită va fi introdus un articol (poate chiar în primele 20), conform căruia va deveni obligatorie filmarea tuturor anchetelor criminalistice. Orice echipă de cercetare va fi alcătuită din procuror, expert criminalist, fotograf și cameraman de la OTV; în cazurile complicate se va solicita prezența dlui Dan în persoană. În plus, nicio anchetă criminalistică nu se va încheia mai degrabă de doi ani, astfel încât postul OTV să poată face pe marginea ei cel puțin 500 de episoade în cazurile simple și 700 de episoade în cazurile dificile. Iar rezultatul anchetei se va stabili prin plebiscit public: „dați SMS cu „da” dacă credeți că Cristi Cioacă e vinovat și SMS cu „nu” dacă sunteți în dubiu”.

Cum Dragnea le datorează atâtea morților, e musai ca prima lui inițiativă să-i vizeze pe răposați. El ar trebui să ceară subvenționarea de la buget a pomenilor pentru morții care au votat la locale, referendum și parlamentare, ba chiar, pentru fidelizarea acestui electoral, ar trebui să-i organizeze parastase anual. De asemenea, ar putea cere interzicerea prin lege a brutalizării moroilor cu pari ascuțiți, tămâie și usturoi. În fine, spre a-și asigura sprijinul UDMR în Parlament, Dragnea ar putea propune și înființarea de cimitire bilingve, în care numele morților să fie scris și în română, și în maghiară. Cum de ce? Păi, pui un caz: dacă mortul maghiar face turism electoral și vine să voteze în Gorj, cum naiba o să-nțeleagă oltenii din comisie cum îl cheamă?

Gigi Becali. Sunt convins că marele om politic liberal George Becali își va ţine, în sfârșit, mai vechea promisiune legionară de a face România să strălucească precum soarele de pe cer. Pentru a-și realiza mărețul vis, sunt sigur că printre inițiativele legislative se vor număra: 1. Crearea de locuri de muncă prin construirea de biserici pe fiecare stradă a marilor orașe din țară. Astfel, se creează locuri de muncă pentru muncitorii în construcții, dar mai ales pentru viitori preoți. 2. Steaua devine, prin lege, echipa națională a României. Emblema FRF este înlocuită cu o minge în care este înfiptă o cruce. 3. Acvila de pe Stema României n-o să mai țină crucea în cioc, ci crucea o să țină acvila în cioc. Imnul României va fi înlocuit cu În Iordan Botezându-te, Tu, Doamneee.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare