De la Severin la vale, Rusia-i pe SUA călare

de Nestor , 19 august 2015

La noi sunt codri verzi de brad, încă netăiaţi, şi politicieni de mătase, nărăviţi la case, privilegii şi alte onoruri pe banii populimii. Logic, cercetaţii sau condamnaţii penal nu compun doar cărţi care să le scurteze scurta penitenţă, ci le scriu Marilor Puteri în numele nostru. Nu ştiu voi cum sunteţi dar eu, când susţine Adrian Severin că mă reprezintă, îmi vine să iau ceva la ţintă. Restructuratorul formulei apei s-a repezit mnealui cu o scrisoare către noul ambasador SUA în România, în care dă diplomatic de pământ cu politica externă americană şi susţine c-au ajuns românii să prefere Rusia din cauza respectivei politichii. Cică Ambasada SUA la Bucureşti sunt "adevărate grajduri ale lui Augias", care sunt în mare nevoie de curăţare urgentă, sub ochiul atent al dlui Severin.

Mai zice prof. dr. Adrian de la Severin (toţi sunt doctori în România, deci e cazul să le legalizăm şpaga tuturor) că SUA au impus un "stat poliţienesc" în România, valorile acestei ţări (precum dl Adrian, fireşte) fiind pur şi simplu hăituite cu instrumentul terorist al Justiţiei. Nu mai poate biet românul demnitar, săracu', să mai ia şi el o şpagă cinstită, nici măcar de la Microsoftul american, că se şi bagă FBI pe fir şi în afacerile interne ale României.

Problema e că vom scăpa de reprezentanţi ca Severin când s-o modifica într-adevăr formula apei, la cum votează majoritarul neconsumator de apă. Nouă nu ne rămâne decât să ne răcorim cu apă chioară şi să-l poftim pe reprezentant afară, javră extraordinară. Poate chiar în SUA, unde să ia pe sistemul lor 33 de ani fără drept de eliberare, în loc de 3 cu reducere sau suspendare. Adică să vadă cum este un Stat poliţienesc adevărat, ca la mama lui acasă. Pardon, ca la Unchiu' acasă, unde poliţistul simplu îl ţine pe ditamai Severinul cu mâinile pe volan, în loc să-i dea onorul cu mâna la caşchetă.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Erwin

  19 august 2015 19:57

  Bre, dar astuia nu-i mai vine randul, ca onorabilii lui parteneri europeni au si terminat stagiul la mititica din cate stiu eu. Eeei, draga Nestor, ce-as mai tinti si eu ceva, dar nu stiu ce spune noua lege.

  raspunde comentariului
  • Nestor

   19 august 2015 23:06

   Ăsta o să ia doi cu suspendare când o să-i termine austriacul pe ăia trei si jumătate cu executare.

   raspunde comentariului
+