HomePoliticIohannis, Facebook și mititelul holocaust Șova

Iohannis, Facebook și mititelul holocaust Șova

În sfârșit, Klaus Iohannis a vorbit. Rar, apăsat și vitriolant: ""Constat, din păcate, că prin votul dat astăzi în Senat, Parlamentul perseverează în a obstrucţiona procesele din justiţie, apelând la tertipuri procedurale. Atunci când este vorba de statul de drept, este din ce în ce mai greu de lucrat cu acest Parlament şi această majoritate."

Dl Iohannis este un om profund credincios, fidel inclusiv Facebookului care l-a propulsat la Cotroceni. Așa că revolta împotriva Marii Adunături Naționale și-a declarat-o tot acolo, pe timelineul personal. România și-a dorit schimbarea, adică abandonarea conceptului de Președinte-jucător materializat 10 ani prin scandalagiul Băsescu. Nu înțeleg nemulțumirea tot mai accentuată (online, evident) a tot mai multor votanți de Iohannis la prezidențiale. Avem exact ce ne-am pregătit: un Președinte pentru liniștea noastră și, mai ales, a lor.

Cine își închipuie că Iohannis își va sufleca mânecile și va pune mâna pe toroipanul constituțional, se înșală. Nu cred că-l prinde datul de pământ cu căciula lui Santa Klaus. Stilul este omul, iar omul nu are stil pentru asta. Nici nu trebuie să-i imputăm ceva; n-am confundat noi omul, ci omul a greșit țara. Aici e una de scandalagii, care doar pe Facebook își dorește liniște și pace, după o burtă de bere.

Da, avem liniște și pace. Avem TVA redus la alimente, semințe și manele la discreție, avem și Antena 3 unde Băsescu este și va fi jucător până la sfârșitul timpurilor. Ce ne-am putea dori mai mult? Țara e stabilă și liniștită: Iohannis l-a devansat decisiv pe Poptămaș în clasamentul românesc al Facebookului. Și, orice ați crede voi despre Tony, el este un ardelean care folosește la fel de puțin ca Iohannis cuvintele proprii, dar cântă mult mai frumos și nu după cum dirijează Ponta.

În rest, Șova e bine mersi și are o mămică vitregă și fericită. Fiul ei vitreg nu este doar o investiție rentabilă, ci și un exemplu de-acum încolo pentru politicienii noștri tânjitori după epoca liniștită când procurorii le spuneau săru'mâna. Să ne trăiască, să-și mai dea și altădată!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare