DNA va primi distincţia prezidenţială "Meritul pentru Sănătate"

de Nestor , 11 octombrie 2015

Deoarece numai datorită dosarelor DNA au ajuns demnitari importanţi ai României să-şi descopere gravele maladii de care sufereau fără să știe, instituţia va fi răsplătită de către Președinte cu ordinul "Meritul pentru Sănătate", varianta cu şpăgi încrucişate. Insistenţa procurorilor i-a determinat pe mulţi aleşi sau numiţi, oameni de valoare ai naţiunii, să lase puţin deoparte grija pentru binele obştesc şi să-şi ofere investigaţiile medicale de care aveau atâta nevoie în urma extenuantei activităţi spre folosul cetăţenilor.

Cancere de toate felurile, Alzheimuri, diabeturi sau hipertensiuni şi-au putut primi la timp tratamentul adecvat. S-au înregistrat astfel recuperări miraculoase, demne de minunile taumaturgice. Omar Hayssam şi Nicuşor Constantinescu au învins cancerul, Jean Pădureanu Alzheimerul, Parkinsonul şi diabetul, iar lecuirea afecţiunilor de cord a stat la îndemâna mai tuturor celor investigaţi juridic/medical.

Vestea acestor succese spectaculoase a ajuns la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care pare hotărâtă să înscrie România în Cartea de Aur a Medicinii Mondiale. O Comisie a Ministerului Sănătăţii a înaintat la Cotroceni propunerea acordării menţionatei distincţii curatorilor din DNA, ca răsplată pentru munca lor neostenită depusă pe altarul Sănătăţii Naţionale. Ceremonia marchează astfel şi descoperirea recentă a cancerului incipient la pacientul DNA Sorin Oprescu, prefigurând succesul ca şi sigur în vindecarea pe viitor. Fără intervenţia promptă a procurorilor dl Oprescu ar fi căzut la datorie, cancerul fiind o boală neiertătoare cu toţi aceia care nu reuşesc să se controleze sau să se oprească la timp.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Fiken Frauen

  12 octombrie 2015 9:45

  Asa este ! DNA practica medicina preventiva dar si curativa . Nicusor Constantinescu , bolnavul care era cu un picior in groapa , blindat de perfuzii si sonde de tot felul , este acuma vindecat total , este ca si nou nascut . totul datorita DNA Doctorii Nostri Atotvindecatori .

  raspunde comentariului
 • Erwin

  12 octombrie 2015 8:51

  Pentru Uncheselu dau eu o bere daca se descopera ceva afectiuni nestiute de mitomanul plagiator.

  raspunde comentariului
+