HomePoliticGuvernCu piept de fier şi sufletul de crin, noi...

Cu piept de fier şi sufletul de crin, noi patrulăm prin spaţiul carpatin

Pe vremea Căpitanului Zieliński-Brauner (român pur atât dinspre tatăl polonez, cât şi dinspre mama nemţoaică), urmând exemplul echipelor NSDAP constituite de Hitler pentru apărarea poporului german de alogenii care îi vindeau băutură şi marxism la suprapreţ, s-au organizat echipe legionare purtând nume româneşti tradiţionale, cum ar fi "Echipa Morţii". Ele erau însărcinate cu propaganda Mişcării şi ajutau cetăţenii în tot felul de treburi necesare la casa românului adevărat: curăţenie prin curţi, tăiatul lemnelor pentru iarnă, transportul resturilor menajere etc, ca să vadă tot băştinaşul ce băieţi iubitori de oameni simpli erau Căpitanul şi Compania. Astăzi, fiind România ocupată de UE şi SUA prin funcţionarii bruxellezi ai lui Cioloş, Partidul România Unită – strâns unit în jurul Comandantului Suprem Bogdan Diaconu, anunţă crearea "Patrulei lui Vlad Ţepeş". Formaţiunea va fi condusă de luptătorul K1 Daniel Ghiţă şi va fi înarmată cu lopeţi pentru deszăpezire, găleţi folositoare după topirea înzăpezirilor şi multă bunăvoinţă la semafoare, unde vor ajuta bătrânii să treacă strada. Membrii ei vor purta uniformă albastră, cu tricolor pe piept, sigla partidului pe mânecă şi denumirea companiei pe spate, adică "Patrula lui Vlad Ţepeş". După cum declară însuşi dl Ghiţă, echipa nu se va substitui Poliţiei decât în cazurile absolut necesare, când aceasta nu este prezentă la datorie.

Suntem încântaţi de reînvierea naţionalismului românesc în forma sa cea mai elevată, obştesc-gospodărească. Sfătuim pe oricine ar avea chef să se încontreze cu românii patrioţi să nu exagereze în vreun fel în faţa Sergentului Ghiţă, l-aţi văzut la Galele K1 de ce este în stare. În ce-l priveşte pe gradul superior Diaconu, dumnealui este un vajnic combatant pe Facebook contra alogenilor ce ne exploatează ţărişoara, cu focusare pe ungurii mâncători de carne crudă de sub şa. Daţi-i likeuri multe pe cât se poate, că aşa nu se mai poate: românii trebuie să redevină stăpâni pe ţara lor, cum au fost până la demisia Colonelului Ponta, ca să poată fura ei patriotic cum au făcut-o din '90 încoace. Vrem să contribuim după puterile noastre la eforturile PRU şi propunem câteva alte modele de echipe organizate şi dedicate binelui naţional-social:

1. "Patrula lui Constantin Brâncoveanu". Fiind tot o patrulă, evident că se va ocupa în principal cu patrulatul, punând accent pe zilele rezervate manifestărilor religioase: celebrări ale Sfinţilor, pupări de moaşte ale acestora, slujbe cu colectă bisericească şamd. Echipa va veghea ca la evenimentele respective să participe numai ortodocşi adevăraţi, indiferent de etnie, şi totul să se desfăşoare în ordine militară. Vor dispărea astfel tradiţionalele îmbrânceli, bătăi pe agheasmă şi lumânări, pupatul peste rând permis de jandarmii corupţi din cauza salariilor mici. Sugerăm ca echipa să fie condusă de Cătălin Moroşanu, a cărui simplă privire va face ordine fără să fie nevoie de acţiuni persuasive.

2. "Patrula lui Arsenie Boca". Va acţiona numai în zona mormântului de la Prislop unde, după mărturia apostolului Gigi, domneşte o harababură de nedescris, mai ales în momentele când ectoplasma lui Arsenie se înalţă din mormânt ca să mai respire după atâta înghesuială. În caz că va accepta, propunem ca patrula să fie îndrumată de însuşi Voievodul Becali, mai ales că şi-a declarat voinţa neclintită de a fi proprietarul terenurilor din preajmă. Cătălin Zmărăndescu nu mai este de mult în serviciul său şi nu vedem un conducător mai bun în fruntea formaţiunii. Eventual, patrula s-ar putea alcătui din întreaga echipă a Stelei, să vadă şi ei cum se câştigă o pâine muncită şi cum se pune osul lui Arsenie la treabă.

3. "Patrula lui Ştefan cel Mare", cu obiectiv principal în detectarea migranţilor musulmani neautorizaţi pătrunşi în România sau repartizaţi, la fel de neautorizat, de evreica-nazistă Merkel României. Patrula va acţiona în principal prin zonele cu şaormerii, sfătuind clienţii români să se reorienteze spre mititeii strămoşeşti, aflaţi în pericol de moarte din cauza preparatelor arăbeşti şi turceşti străine de neam şi ţară. Va fi condusă în luptă de Radu Ştefan Mazăre, cel care s-a remarcat atât în rolul lui Ştefan cel Mare, cât şi al sultanilor invadatori sau al ofiţerilor SS germani.

4. Patrula lui "Mihai Viteazul". Va fi echipa cea mai atent selecţionată şi dotată, deoarece va supraveghea în preajma băncilor străine ce au înjugat România, silind cetăţenii ei la împrumuturi cu obligaţia restituirii banilor, plus dobânda de sorginte iudaică. Mihai Viteazul a rămas în istorie ca singurul domnitor care a găsit soluţia ideală a stingerii datoriilor, prin arderea creditorilor. Evident, nu se va apela la asemenea procedee tranşante acum, cât timp islamizata Merkel şi clica ei trădătoare sunt încă la Putere în Europa. Dar e bine să ne antrenăm conştiincios pentru că sondajele anunţă basculări politice spectaculoase şi n-am vrea să ne prindă redeşteptările naţionaliste nepregătiţi, cu bancherii străini fugiţi la timp şi cu banii Poporului în conturile lor.

Desigur că mai avem şi alte propuneri de bun-simţ, le vom posta mai târziu pe pagina de Facebook a Locotenentului (deocamdată) Bogdan Diaconu. Pentru Dumnezeu, Neam şi Ţară, să nu mai fie vândută şi decadentă, ca afară!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare