Ultima noapte de dragoste cu bani publici a lui Şova, întâia noapte de arest

de Nestor , 03 decembrie 2015

 

Lipsit de mirul Parlamentului până şi din partea colegilor pesedişti, Dan Şova a fost reţinut de DNA şi va fi prezentat ICCJ cu propunere de arestare preventivă. Avem informaţii însă că mulţi apropiaţi din familia politică îi vor fi aproape în aceste zile grele, ca să nu mai vorbim de familia personală reprezentată de mama vitregă reprezentantă a Bechtel-ului. În cazul când (aproape sigur) Dănuţ va fi arestat, el va petrece prima noapte lipsită de libertate ajutat de pachetele primite de la cei dragi şi aprobate legal:

1. Adrian Năstase îi va trimite o copie a contractului Bechtel în varianta numai de Adrian Năstase cunoscută, cu autograf original. Contractul deţinut de fostul Prim-Ministru în arhiva de colecţie personală conţine clauze unice şi despre care dl Năstase afirmă că ar fi fost prezente şi în contractul oficial, cel care s-a pierdut din neglijenţa oamenilor lui Băsescu. Astfel, Bechtelul s-ar fi angajat să finanţeze toată lucrarea respectivă, România participând numai cu încasarea comisioanelor de către demnitarii datorită cărora s-ar fi perfectat o aşa înţelegere avantajoasă pentru ţară.

2. Dna (ptiu!)...doamna Diculescu Şova, deşi mamă vitregă a lui Dănuţ, nu este deloc maşteră cu fiul adoptiv şi-i va asigura acestuia un pachet consistent în arest, din comisionul obţinut prin acordarea de către Statul Român (adică Ministrul Şova) a 37,2 milioane de euro despăgubiri pentru Bechtel, datorită faptului că nu ne-au făcut autostrada. Nu vor lipsi din pachet deliciile preferate de un ministru social-democrat, respectiv pâinea neagră cu untură, parizerul cu ardei şi eugeniile tradiţionale.

3. Eliberat de obligaţiile vieţii de demnitar, Şova îşi va găsi acum timp să studieze adevărata istorie a Holocaustului, cea scrisă de istorici informaţi precum Ion Coja, Gheorghe Funar, CV Tudor sau Ayatollahul Khomeini, unde se demonstrează cu dovezi indubitale că niciun evreu nu a fost omorât în al doilea război mondial, în afara celor care s-au ucis între ei din interese oculte, iar pe ţevile aşa-ziselor lagăre de exterminare nu ieşea decât apă caldă cu săpun - exact elementele chimice detestate de evreii ce considerau spălatul un păcat de moarte.

4. Surse din interiorul PSD afirmă că deja s-ar fi pus mână de la mână în Partid ca să i se asigure hrana potrivită lui Dan Şova pe toată perioada arestului şi a eventualei staţionări în cantonament, pe durata unui stadiu scriitoricesc. Colegii săi s-au declarat impresionaţi până la lacrimi de drama unui tovarăş ajuns să fie cercetat pentru numai 100.000 de euro, sumă care nu l-ar face nici măcar pe un primar de rând din România să se dea jos din pat. Grele vremuri a mai ajuns biata ţărişoară, condusă de Preşedinţi şi DNA-uri din afară!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Daniel Spagoveanu zis BOR

  04 decembrie 2015 17:53

  Tatăl lui Alex Hogea, cel de-al 60-lea tânăr care a murit după ce a fost ars în incendiul de la clubul Colectiv, povestete prin ce a trecut prin spitalele din România, în încercarea de a-i salva viaa fiului său de 19 ani. El i familia sa sunt cei care au fost trimii din greeală, de autorităi, la Bruxelles, în timp ce Alex Hogea era transferat la clinica AKH din Viena. Narcis Hogea acuză de asemenea conducerea Spitalului Universitar că s-a bâlbâit în formalităile privind transferul fiului său în străinătate i că, ajuns în Austria, tânărul a adus cu el o infecie intraspitalicească din România. Vineri, ministerul Sănătăii a anunat că începând de luni o comisie de specialiti îi va reevalua pe toi răniii din Colectiv rămai în spitalele din Bucureti i că, dacă se va impune, îi va transfera în străinătate.Narcis Hogea, tatăl celei de-a 60-a persoane decedate în urma incendiului din Colectiv - Alex Hogea, care a murit la 19 ani -, spune că lista victimelor acestei tragedii este una a durerii, provocată fie de focul din club, fie de corupia i orgoliul prostesc de care oamenii pot fi uneori capabili.Dragul nostru Alex, băiatul nostru cuminte, detept i frumos, Cum e Raiul azi, cum se vede lumea asta de acolo, Alex? Vezi dezbaterile?

  raspunde comentariului
 • Daniel Spagoveanu zis BOR

  04 decembrie 2015 17:52

  "Să ne ieri că nu ne-am gândit atunci să facem altceva, ci doar să cerem respectarea drepturilor tale de cetăean român, asigurat al CAS - am cerut Spitalului Municipal Universitar Bucureti - managerului Cătălin Cîrstoiu, eliberarea raportului medical necesar pentru a solicita Casei de Asigurări de Sănătate Formularul S2 E112. Din momentul în care am cerut asta, a început o întreagă nebunie - ai devenit ba transportabil, ba netransportabil. Din stabil, ai ajuns în stare critică, cu toate organele afectate. Până i ministrul Bănicioiu, venit în vreo vizită de lucru, a participat activ la dezbateri - eti sau nu eti eligibil pentru a obine Formularul S2, eti sau nu eti transportabil, a dorit să tie exact cât o să coste tratamentul tău în Austria. În timp ce pe alii îi preocupa imaginea spitalului în Europa dacă te lasă să pleci", mai spune Narcis Hogea.El precizează că, după cinci ore de dezbateri, nu a primit nici raportul medical solicitat i nici nu mai tia exact care este starea reală de sănătate a fiului său - cât de stabil era, cât de afectate îi erau sau nu toate organele, nici dacă era sau nu eligibil pentru Formularul S2E112. "Că doar tratamentul se putea face i în România, evident - pentru că aici tim i putem orice, avem de toate!!! Nu ne-au spus i ce infecii intraspitaliceti avem - probabil trebuia să intuim că de toate însemna inclusiv nite infecii care să reuească ce n-a reuit nici focul - să te trimită unde eti acum...", scrie Narcis Hogea.Fiul ars la Viena, părinii trimii la Bruxelles"Spre seară, în aceeai nebunească zi de joi, 5 noiembrie, miraculos, acelai doctor care ne-a explicat dimineaa, la ora 9, cum o să te omorâm dacă te micăm din patul de la Spitalul Universitar, ne-a comunicat, pe la ora 19, că eti singurul pacient transportabil, că ai fost evaluat din nou între timp, că vei pleca în Israel. Spunea domnul doctor Boros că spitalul ăsta e spital adevărat, nu e buticul medical AKH Viena. Ne-am bucurat că vei pleca într-un spital adevărat... Imediat după am aflat că ai fost evaluat i de o echipă de medici belgieni, că vei pleca totui la Spitalul Militar Bruxelles. Ne-am bucurat iar, am auzit lucruri minunate despre spitalul din Bruxelles", mai spune tatăl tânărului.

  raspunde comentariului
 • Daniel Spagoveanu zis BOR

  04 decembrie 2015 17:52

  Acesta precizează însă că, dei familia a fost trimisă la Bruxelles, fiul său, Alex, a ajuns la spitalul AKH din Viena."Transferul în Belgia trebuia să se facă în noaptea de 6-7 noiembrie. Nu puteam rămâne noi aici, nu te puteam lăsa să ajungi în Belgia fără să fim i noi aproape de tine... I-am rugat pe noii tăi prieteni să caute transport spre Belgia i pentru mama i tata, să fim acolo când ajungi tu. Au găsit, am plecat dimineaa... Ce n-au tiut mama i tata, Alex, a fost faptul că, pe parcursul nopii, tu ai dispărut de pe lista cu pacienii care au fost transferai în Belgia. Că, dei nimeni nu ne-a mai spus nimic, nu ai ajuns în acea dimineaă la Bruxelles, unde te ateptam... i noi, i rudele noastre, i prietenii notri... am sunat toi unde ne-am putut gândi să sunăm ca să aflăm ceva. Am trimis mesaje peste mesaje. Da, am i ameninat, ca să obinem vreo informaie. Am aflat că nu ai plecat în Belgia, ba pentru că în dimineaa aia a fost ceaă !!!!! da, ceaă, doar pentru tine, ba că nu mai erai în stare suficient de gravă cât să pleci, puteai să mai atepi. Adevărul nu îl tim nici acum, nu tim nici azi ce s-a întâmplat. Poate în Rai se tie, oamenii însă, cei care tiu, nu ne-au explicat încă ce s-a întâmplat atunci...", îi mai transmite Narcis Hogea fiului său."Până la urmă, am fost informai că vei pleca totui, dar nu în Belgia. Unde? Culmea, plecai în 7 noiembrie, seara, fix în spitalul în care tu fusesei acceptat pentru tratament încă din 4 noiembrie - AKH Viena. Ca să îl cităm din nou pe domnul doctor - la buticul medical AKH Viena. Am zburat după tine, din Belgia la Viena. Am aflat după, de la prietenii tăi care încercau să ajute, că i plecarea ta spre Viena a fost însoită de emoii i de spaime - pentru ei, doar noi eram... unde în altă parte???... într-un aeroport belgian", precizează Narcis Hogea.El mai spune că a încercat să îneleagă, să ierte, să spere.60! E o listă a durerii

  raspunde comentariului
 • Daniel Spagoveanu zis BOR

  04 decembrie 2015 17:51

  "Am fost încrezători, încurajai i de medicii austrieci să rămânem pozitivi, tu luptai... Am aflat că n-ai fost transferat doar tu la Viena, ai adus cu tine i bacterii intraspitaliceti. S-au chinuit să găsească tratamente potrivite, să le stăpânească. Noi am continuat să ne rugăm, să sperăm, înconjurai de tot mai muli români din lumea asta care se rugau, sperau, împreună cu noi. Am tot sperat până când am aflat că nu mai poi lupta. 22 noiembrie... Am fost lasai să stăm lângă tine în ultimele tale ore din viaa asta.

  raspunde comentariului
 • Daniel Spagoveanu zis BOR

  04 decembrie 2015 17:51

  "Pentru noi, ai fost i eti lumea întreagă, acum eti i Raiul... i n-o să avem nici un dram de pace în suflete vreodată, netiind exact tot, tot ce s-a întâmplat. Adevărul. Aveai sau nu dreptul să pleci? Aveau sau nu obligaia ca, neputând să te salveze, să-i dea totui o ansă la viaă?", îi încheie scrisoarea Narcis Hogea.Alexandru Hogea, care a murit pe 22 noiembrie, în spitalul AKH din Viena, avea 19 ani, era din Sinaia i era student la Facultatea de Automatică i Calculatoare din Bucureti.După incendiul din clubul Colectiv, el a fost internat la Spitalul Universitar, cu arsuri pe aproape 60 la sută din suprafaa corpului, iar, pe 7 noiembrie, a fost transferat la spitalul austriac, în timp ce părinilor lui li s-a spus că acesta va fi transferat la un spital din Bruxelles.În urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv, au murit la faa locului 26 de persoane, iar o altă victimă, în drum spre spital. Dintre răniii internai, au mai decedat 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, pe 22 noiembrie, la 60.

  raspunde comentariului
 • Daniel Spagoveanu zis BOR

  04 decembrie 2015 17:50

  Tatăl lui Alex Hogea, cel de-al 60-lea tânăr care a murit după ce a fost ars în incendiul de la clubul Colectiv, povestete prin ce a trecut prin spitalele din România, în încercarea de a-i salva viaa fiului său de 19 ani. El i familia sa sunt cei care au fost trimii din greeală, de autorităi, la Bruxelles, în timp ce Alex Hogea era transferat la clinica AKH din Viena. Narcis Hogea acuză de asemenea conducerea Spitalului Universitar că s-a bâlbâit în formalităile privind transferul fiului său în străinătate i că, ajuns în Austria, tânărul a adus cu el o infecie intraspitalicească din România. Vineri, ministerul Sănătăii a anunat că începând de luni o comisie de specialiti îi va reevalua pe toi răniii din Colectiv rămai în spitalele din Bucureti i că, dacă se va impune, îi va transfera în străinătate.Narcis Hogea, tatăl celei de-a 60-a persoane decedate în urma incendiului din Colectiv - Alex Hogea, care a murit la 19 ani -, spune că lista victimelor acestei tragedii este una a durerii, provocată fie de focul din club, fie de corupia i orgoliul prostesc de care oamenii pot fi uneori capabili.Dragul nostru Alex, băiatul nostru cuminte, detept i frumos, Cum e Raiul azi, cum se vede lumea asta de acolo, Alex? Vezi dezbaterile?

  raspunde comentariului
 • Daniel Spagoveanu

  03 decembrie 2015 23:08

  Cotizati la biserica si la Aiatolahul Raed ASrafat vezi filmuhttpswww.youtube.comwatch?v=M5mE_CtNtKw

  raspunde comentariului
 • Daniel Spagoveanu

  03 decembrie 2015 23:06

  httpswww.youtube.comwatch?v=M5mE_CtNtKw

  raspunde comentariului
 • Daniel Spagoveanu

  03 decembrie 2015 23:03

  Ard ingerii in spitale, dracii danseaza in catedrale...

  raspunde comentariului
+