5 balcoane aspectuoase ce vor fi premiate de Gabriela Firea la ediția a treia a concursului de fațade bucureștene!

de Eugen Cismasu , 12 martie 2020

Parcă pentru a mai ostoi un pic panica iscată de propagarea coronavirusului, Consiliul General a aprobat ediția a treia a proiectului primarului Gabriela Firea ce vizează acordarea de premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curţi şi faţade de clădiri din Bucureşti. Ca și anii trecuți, însă, surse din anturajul șefului administrației susțin că mediatizata competiție este doar un concurs de idei pentru rezolvarea din fonduri publice a unor deficiențe și alterări fizico - estetic de ordin personal.

Gravitația dă senzația!

Pentru că, din cauza vârstei și a gravitației, a început să aibă probleme cu fațada și cu balcoanele, Gabriela Firea încearcă să obțină idei pentru câteva viitoare retușuri pe care intenționează să și le aplice. Câteva implanturi la nivel de platformă, o recoafare de șarpantă, o intervenție de plivire a bălăriilor de pe fundație plus o refasonare a stâlpilor de susținere, toate sunt parte a unei strategii de rebrenduire ce are în vedere alegerile locale de anul viitor.

Până la această oră, din sutele de propuneri de balcoane upgradate trimise către municipalitate, pentru concurs, 5 sunt modelele cărora primărița le-a acordat o atenție sporită și un punctaj special: amvonul cu vedere la vegetație – propus de patriarhul Daniel, țârnațul cu jardinieră de puf – propus de Laura Codruța Kövesi, cafasul tătăresc – sugerat de Victor Ponta, tri-loggia prezidențială – oferită de Klaus Iohannis și cerdacul cu șunci trimis de acasă de chiar soțul ediliei Capitalei, Florentin Pandele.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Lauren Lynch

    21 martie 2020 10:51

    Mărturie De Lauren Lynch. Cum să-ți recuperezi rapid fostul!Am fost rănit și mi s-a rupt inima când a apărut o problemă foarte mare în căsătoria mea, acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru un divorț. a spus că nu a vrut să stea niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că s-a împachetat afară din casă și a făcut ca eu și copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l întoarce, după multă cerșetă, dar nu a avut niciun rost. Așa că într-o seară, pe măsură ce mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care a întrebat de soțul meu. Așa că i-am explicat fiecare lucru, așa că mi-a spus că singurul mod în care îmi pot reveni soțul este pentru a vizita un caster vraja, pentru că a funcționat cu adevărat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a casetei de vraja pe care a vizitat-o. DR ODION drodion60yandex.com Așa că, a doua zi dimineață, am trimis un mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar caseta de vrăji m-a asigurat că o să-mi iau soțul în ziua următoare. Ce declarație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi, în dimineața următoare, atât de surprinzător, soțul meu care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a dat un telefon pentru a mă informa că se va întoarce. Atât de uimitor!! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, cu ajutorul unui război vrăjitor. Așa că vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă să contactați DR ODION, vă dau 100 garanție că el vă va ajuta să-i trimiteți un e-mail la adresa drodion60yandex.com sau whatssapp 2349060503921.

    raspunde comentariului
+