ACADEMIA CAȚAVENCU nr. 11 (1210) 18 iulie - 4 septembrie 2016: FRĂȚIA BELELELOR

de Academia Caţavencu , 18 iulie 2016
ACADEMIA CAȚAVENCU nr. 11 (1210) 18 iulie - 4 septembrie 2016: FRĂȚIA BELELELOR

Gandamf, un personaj care a dus milioane de români cu vrăjeala, şi Golum, un pitic politic bipolar, ce încă nu s-a decis pe care preşedinte să pupe în fund, într-un film de groază cu orci, borci şi porci.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Genghis Khan

  18 iulie 2016 23:33

  Ce-ati patit, bă? V-a cumparat Voiculescu din puscarie sau l-ati angajat pe gadea?Daca ati uitat in ce an suntem, aflati ca se scrie asa 2016. Si e la jumatate, dupa care va veni unul care se scrie 2017.

  raspunde comentariului
 • zamolxis

  18 iulie 2016 9:19

  Buna sugestie ,slab efect umoristic ,din pacate,deoarece subiectul e prea intortochiat si greu de patruns de catre masele de rumegatoare. Oricum sunteti ceea ce lipseste preseidin romanelalaistan ,dar mai ales tembeliziunilor ce ,inafara de trancaneli in mare parte tampe pe cate un "breiking niuzz",cu invitati care mai de care mai tembeli si tragicomici, nu sunt in stare de a pune in opera ,macar mici "pastile" de satira si umor sanatos la adresa "sotzietatii" de papagali cu pretentzii de "clasa politica". Nici un actor de comedie de marca la orizont oricum. V-as sugera sa ocupati acest gol din "audiovizual".Va asigur ca veti avea" audientza "permanenta 100.Problema e sa gasiti un nou "Toma Caragiu" ,sau "Dem Radulescu",etc..actori ce ar avea talentul si notorietatea necesara,sau lansarea unor tineri ce le-ar dobandi in 2-3 aparitzii "suculente".Succes !

  raspunde comentariului
+