HomePoliticAlegeri 2014: Iohannis și-a trimis terminatorii electorali în Teleorman!

Alegeri 2014: Iohannis și-a trimis terminatorii electorali în Teleorman!

Liviu Dragnea a explicat procentajele de peste 100% realizate din nou în unele localități teleormănene prin prezența turiștilor electorali care au votat pe liste suplimentare, aceștia fiind pe față și după fețe susținători ai lui Iohannis. Indivizii vorbeau zgomotos în germană, hăuleau iodlere și întrebau tot timpul unde sunt grupurile sanitare, rezultând clar de aici că erau străini de tradițiile locului. Unii au fost chiar agresivi, intrând abuziv în curțile oamenilor și săpându-le grădinile neatinse de la Revoluție. S-au înregistrat la Poliție apeluri disperate ale teleormănenilor, mai ales de la cei cu acces la TV, aceștia crezând că se confruntă cu o invazie de zombi necontrolată, ca de obicei, de domnul Dragnea. 

"Tocma ședeam la un tulburel, dupe ce l-am votat pe domnu Ponta cum îmi zisără dom' premar, secretaru premăriei și sfinția sa. Ca să nu să supere vreunu dintre ei, l-am pontat de trei ori pe românașu nostru adevărat", ne-a declarat un localnic mai vorbăreț. "Nici n-am beut cinci căni c-a apărut dintr-o dată ciudățeniile ălea. Avea toți halbe cu bere și vorbea cam cum am văzut io în filmele cu Șvarțenberg, cu prune nefermentate-n gură, dare-ar dracii-n pișoarca lor care-ți face spume la gură! A-ntrebat de toiletă și me-a dat 20 de lei ca să-i las s-o viziteze. Io am fost în acord, că noi avem viceuri naturale în fundu grădinii și nu erea nevoie să-mi intre moroii ăia în casă. Să vedeți drăcia dracu, că n-o să vă vină să credeți ce vă zic io acușica: zbanghiii zăbovea cam mult p-acoloșa, de-am căzut ca prostu pe gânduri. Dacă îmi fură producția de dude din grădină, că erea toți înalți și n-avea trebuință de scară să să cocoațe în propitățile mele? Așea c-am luat un topor, cum știam din filmele cu zombalăi, și m-am repezit dupe ei. Când colo, ei pusese mâna pe săpăligile lu răposatu taică-miu din șopron și scormonea de zor prin grădină, dupe frați de-ai lor nedezgropați, zic io. L-am chemat pe dom' șef de post și mai departe întrebați-l pe el, că au plecatără d-acia când i-a luat la întrebări".

Șeful de post, comisar Sică Priceputu: "Me-am dat seama din prima că nu era lucru curat, primisem informații de la județ că se pregătește o invazie de turiști. Străinii era toți ca copiați dupe veneticu Iohannis, vorbea nemțește și-și sufla nasu cu batista, ca cocoanele cu fițe-n cap. C-a venit să voteze pe suplementare mai treacă-meargă, că e dreptu lor prin Constituție. Da' să intri în curțile cetățenilor și să le strici pământu, asta e infracțiune de drept la comun. A pretextat că ei a venit în Tiliorman pentru c-a auzit că noi avem acilea Novemberfest, pe care cică am combina-o cu un fel de Haloin la alegeri. Mai zicea că-i mare păcat de pământu nostru, că stă așea, fără să-și facă nimenea de lucru cu el. Vrăjală de doi lei, le-am tăiat chitănți de amendă la toți, să se învețe minte să-i mai invadeze pe românii morți dupe domnu Președinte Ponta! Nu-i mai ajunge Ardealu lu Iohannis, acuma vrea să vândă și Tiliormanu la nemți?"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare