HomePoliticAlegeri prezidențiale 2014: Paranormal românesc la Drăscăuţii din Deal

Alegeri prezidențiale 2014: Paranormal românesc la Drăscăuţii din Deal

Fenomene de-a dreptul supranaturale s-au petrecut în localitatea Drăscăuţii din Deal, după vizita efectuată de candidatul prezidenţial Klaus Iohannis, în cadrul campaniei sale pentru alegerile din 2014. Sursele noastre susţin că locuitorii se scoală zilnic dis-de-dimineaţă pentru a-şi săpa grădinile, fără nicio şedinţă pregătitoare în cârciuma locală, cum obişnuiau din moşi-strămoşi. În plus, nimeni nu vrea să-şi mai ridice ajutorul social, iar cutia milei din biserică este goală, spre disperarea părintelui.

"Garantat mie-n sută că-i ceva necurat la mijloc", ne-a declarat telefonic zilele trecute nea Pantelică, poștaș pensionar și decanul de vârstă al localnicilor. "Am 93 de ani şi n-am pomenit aşa ceva nici pe vremea lu' domnu' Ceauşescu, când nu-i scoteai pe drăscăuţeni cu dictatura din MAT. Crez că neamţu' umblă cu vrăji din alea mov, am citit la gazetă cum a zis domnu' Ponta că Iohannis e agent acoperit băsist. Nea Costache e cu sereleu' de la bufet în faliment nedeclarat, iar părintele ameninţă că îşi vinde parohia unui coleg; sfinţia sa netolerând asemenea manifestări de protestantism, care l-au adus în conflict cu coana preoteasă şi superiorii ierarhici, din cauza prăbuşirii încasărilor. E şi un aspect pozitiv al situaţiei, așezarea noastră devenind loc de pelerinaj pentru mulţi concetăţeni din judeţ, dornici să vadă minunea şi să se închine la faţa locului. Vă zic eu, asta-i de dosare XXL, Maglavitul a fost vrăjeală de scamator pe lângă ce se întâmplă acilea la noi!"

Am vrut să facem un reportaj de pe teren, pentru autenticitate, dar am aflat că problema s-a remediat ieri, prin eforturile autorităţilor locale. Primarul PSD l-a primit în cadru oficial pe dl. candidat Ponta, care i-a înmânat personal cheile microbuzului livrat de către Guvern. Cetățenii şi-au revenit la normal, punând iar la înmugurit lopeţile şi sapele, muncind zi-lumină în sereleul lui nea Costache şi împărţind din nou, omeneşte, ajutorul social între cârciumă şi biserică. Dragi alegători, debăsificarea continuă cu succes, împreună cu eliberarea de sub influenţa germană!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare