Arafat nu riscă o nouă Omicron sau Delta: să se taie toate tulpinile din Grădina Botanică

de Laurenţiu Muşoiu , 22 februarie 2022
Arafat nu riscă o nouă Omicron sau Delta: să se taie toate tulpinile din Grădina Botanică

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, este convins că pandemia se apropie de sfârșit, iar restricțiile vor ajunge pe cale de dispariție în România.

Întotdeauna vor exista însă și persoane care să plângă după tot ce este pe cale de dispariție.

Unul dintre cei care nu crede în sfârșitul pandemiei COVID-19 este chiar șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat Raed Arafat.

Acesta este hotărât să sufle și în iaurt, de teamă să nu ia din nou “țeapă” cu o tulpină a coronavirusului.

Arafat a fost chiar avertizat de “specialiștii” Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) că, începutul primăverii ar putea aduce o mulțime de tulpini noi în țara noastră și în mod deosebit în Capitală.

“Experții” au identificat unul dintre cele mai mari potențiale focare de tulpini noi din Capitală ca fiind pregătit în Grădina Botanică a Universității din București.

Arafat le-a ordonat deja celor de la DSP să-și îmbrace hainele de ADP și să ia cu asalt Grădina Botanică.

Raed Arafat a ordonat tăierea timpurie a tuturor tulpinilor din parc, astfel încât să fie eradicat orice risc ca spori și miresme amețitoare ale tulpinilor din Grădina Botanică să cauzeze populației Bucureștiului grave astenii de primăvară.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina

    21 noiembrie 2022 12:48

    Căsătoria mea a fost restaurată de doctorul Ogaga Kunta. cand l-am contactat in legatura cu problemele mele in casatorie mi-a spus ce trebuie sa fac si in 3 zile sotul meu a revenit cu scuze. contactați Ogaga Kunta cu acest e-mail ogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+