Asasinii care l-au ratat pe Dragnea vor acum să-l tundă pe premierul Florin Cîțu!

de Eugen Cismasu , 01 iunie 2021

Pedepsiți exemplar de șefii lor pentru faptul că, la ultima misiune în Româânia, l-au ratat pe temutul lider PSD, Liviu Dragnea, căruia trebuiau să-i ia mâna și capul, criminalii profesioniști plătiți de forțe obscure i-au luat urma premierului României, Florin Cîțu.

Ași ai crimei organizate, cei patru asasini îl urmăresc pe fostul șef al finanțelor românești, actualmente ditamai bossul de Guvern, zi și noapte, și i-au transmis printr-un bilețel nesemnat că, dacă nu se tunde singur, îi vor băga ei foarfeca în chică.

După cum știti, #SpionulRus și cele câteva trusturi media #FakeNews plătesc să fiu urmărit. După aceea vin și vă mint. Ca să nu vă mai mintă vă spun eu ce fac în timpul liber. Acum mă întâlnesc cu niște prieteni, unii români iar alții străini. Suntem la un restaurant. După, ca să le fac pe plac, o să mă duc să mă tund, ca idolul meu James Hatfield, ca să nu mă bronzez cu chică de tractorist pe plaja de la vama Veche. Vedeți? Nu este nevoie să plătiți pe cineva să mă urmărească”, a anunțat public, pe pagina sa de Facebook, Florin Câțu.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    01 aprilie 2022 12:41

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de duratăogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+