Azi ieșim din bulă, să vă dăm în gură!

de Corina Băcanu , 01 februarie 2017
Azi ieșim din bulă, să vă dăm în gură!

Ați spus că vreți să construim un stat de drept, și mai drept, și mai frumos, împreună. Ați declarat pensionarilor, tinerilor, anteprenorilor că măriți salariile și lefurile, că ne scutiți de taxe. V-ați pus batice pe cap și v-ati autonumit fanatici religioși ca să atingeți inimile celor care cred și speră în Dumnezeu. Ați zis că vreți să apărați democrația, că vă interesează să construiți spitale și școli. Ne-ați mințit, înșelat și trădat cu Dumnezeu pe buze și cu mâna pe Biblie. Ați scuipat pe buna noastră credință iar la ora 12 noaptea, pe întuneric, ca niște interlopi, ați tăiat zăbrelele în care erau încarcerați frații voștri din mafia cu care vă împărțiți România de 27 de ani încoace. V-ați șters bocancii plini de noroi pe dreptul nostru la viață, la educație și la sănătate și ați pus pe locul întâi pe lista priorităților voastre corupția și și furtul. Ne-ați privit în ochi și ne-ați redus la nimicurile care v-au ajutat să vă cățărați în fruntea acestei țări. Și azi, acum, la 12 ore de la acțiunea voastră demnă de un grup infracțional de elită, noi venim peste voi. Nu, nu vă vom lăsa să ne scuipați copiii între ochi și nici să mânjiți cu rahat contractul social pe care l-ați încheiat când ați ajuns la putere. Planul vostru minuțios cu jaful pregătit pentru viitor, nu va funcționa. Ne-ați călcat demnitatea în picioare ca să puneți deasupra demnitatea infractorilor alături de care ați subminat economia națională. Ei bine, ați reușit! Ne-ați învins scârba, lehamitea, delăsarea, civismul precar, sila de frig, ați reușit să scoateți ce e mai bun din noi. Ați reușit să ne reamintiți că suntem demni și puternici. Și da, mai ales, că suntem tineri și frumoși, așa cum ne numiți voi în batjocură. Ei bine, suntem frumoși până când ne luați Dumnezeul în rangă și ne zdrobiți cu bâtele tinerețea. Ați vrut război, aveți război! Ne vedem în stradă!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • mara

  14 februarie 2017 19:54

  da imi place Azi iesim din bula si miine intram in PULA.

  raspunde comentariului
 • mara

  14 februarie 2017 19:54

  da imi place Azi iesim din bula si miine intram in PULA.

  raspunde comentariului
 • CETATEANUL TURMENTAT

  07 februarie 2017 16:01

  Privitor la vot de 26 de ani suntem pusi in situatia de a alege pe ultima suta de metrii intre 2 rele, de exemplu cu ce preferi sa te sinucizi glont sau cianura !? alegi infractori recidivisti ori infractori incepatori.Deci nu ma mira ca multi nu au iesit la vot, exceptindui pe cei care chiar nu le pasa de viitorul lor....In ceea ce priveste umplerea frigiderului politicienilor cu "urari de bine", are fiecare libertatea de a alege.

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 17:22

  httpswww.youtube.comwatch?v=HE47r-QXWvE

  raspunde comentariului
 • Cititescu

  06 februarie 2017 13:43

  Cate o pancarta cu textul mai sus cred ca a fost distribuita prin toate orasele. Cineva a compus-o anume, cu scopul de a atrage atentia si a fi fotografiata. Idioti si mitocani sunt peste tot, dar si specialisti in manipulare, discreditare, incitare, etc. De vazut din ce categorie fac parte adormitii care s-au trezit... fluturand injuraturi ca la usa cortului !

  raspunde comentariului
 • jan

  06 februarie 2017 2:07

  Vrem inca o "mineriada"...scoate-tii in strada din vizuina aia de viespi numita casa poporului...si dati-le numai la talpi...mama lor de jeguri spurcate...

  raspunde comentariului
 • Lupsa

  02 februarie 2017 13:30

  Nou si convenabil lucru acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre onlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • cetateanu' roman

  02 februarie 2017 11:55

  Toate site-urile, manifestatiile, organizatiile neguvernamentalecivice, partidele politice sunt suprasaturate cu informatori ai serviciilor secrete!! Se urmareste culegerea de informatii in timp util pt. destructurareadezemembrareasabotarea miscarilor civicecetatenesti! Grupurile de sabotaj care au actionat noaptea trecuta in Piata Victoriei, coordonate dirijate de M.A.I. au fost in totalitate puse in libertate fara a da publicitatii comunicate ref. la identitatea membrilor acestor grupuri, coordonatorii grupurilor etc. Se repeta scenariul din '89 au fost teroristi dar NU STIM CINE ERAU!!!

  raspunde comentariului
+